Erbjudanden

Startgarantier

Som Sveriges största utbildningsleverantör inom bland annat Microsoft, VMware och Citrix så har Cornerstone flest antal kursdeltagare per år och välfyllda klassrum. Därmed har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på ett stort antal schemalagda kurstillfällen.
Startgarantier

Masterclasses

Guru-chock hos Cornerstone! Missa inte att boka in dig på en masterclass under denna fullspäckade höst och kommande vår!

Workshops för SMB-partners

It-landskapet förändras för små och medelstora företag (SMB) med ny teknik inom områden som molntjänster, nya Windows 10, mobila enheter och Business Intelligence. Det har aldrig varit så många kunder som söker partners som kan hjälpa dem att ligga i framkant med dessa trender och omsätta affärsbehov...

Nya korta kurser

Har du svårt att komma ifrån jobbet för att gå en 5 dagars kurs? Nu har vi tagit fram ett antal kortare kurser som belyser specifika ämnen utan att tappa bort de viktigaste ingredienserna.

Microsoft Software Assurance

Microsoft Software Assurance (SA) är ett mervärde som följer med vissa av Micorosofts volymavtal. Så kallade SA-vouchers, utbildningskuponger, är en del av förmånerna som följer med ditt licensavtal. Hos Cornerstone kan du enkelt utnyttja dessa till bland annat gratis utbildning.
Microsoft Software Assurance

Kompetenskort

Säkerställ bästa tänkbara ekonomiska lösning och att ni har budget när utbildningsbehovet kommer, via Cornerstones kompetenskort. Kompetenskortet laddar ni med ett antal utbildningsdagar vilket ger flexibilitet såväl som bra priser och enkelhet i administrationen.
Kompetenskort

Erbjudande till Jusek-medlemmar

Som chef månar du säkert om dina medarbetare och deras kompetensutveckling - men du behöver också satsa på din egen kompetens. Genom samarbetet mellan Cornerstone och Jusek har du nu möjlighet att gå en utbildning som passar dig - till rabatterat pris.

Enhanced by Cornerstone

Vi har utvecklat utbildingskonceptet Enhanced by Cornerstone, EBC, vilket innebär att vi omarbetar utbildningar från Microsoft, Novell mfl till att få ett nytt och bättre kursmål.
Office 365-utbildning på Cornerstone

Office 365-utbildning

Med Office 365 får du tillgång till Microsoft Office-verktygen samt avancerade IT-tjänster var du än befinner dig. Vi lär dig komma igång.

Cornerstone Kompetenskort

Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Kontakta Cornerstone

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 08-562 557 50   
E-post: info@cornerstone.se