Erbjudande till Jusek-medlemmar

Sveriges ledande akademikerförbund Jusek och Cornerstone erbjuder dig som Jusek-medlem chefs- och ledarutbildning till rabatterade priser. Som chef månar du säkert om dina medarbetare och deras kompetensutveckling - men du behöver också satsa på din egen kompetens. Genom samarbetet mellan Cornerstone och Jusek har du nu möjlighet att gå en utbildning som passar dig.

Du behöver ständigt fylla på med ny kunskap för att utvecklas som chef och ledare. Cornerstone har stor erfarenhet av att utbilda ledare och medarbetare. Under de senaste tio åren har vi utbildat chefer och ledare i ledarskap, affärsmännaskap och förändringledning.

Jusek är ett av Sacos ledande akademikerförbund för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare med cirka 80 000 medlemmar.

Tillsammans med Jusek har vi nu valt ut ett antal kurser som vi tycker är särskilt lämpade för dagens ledare och framförallt dig som medlem i Jusek. 

Så utnyttjar du din rabatt

Utnyttja din Jusekrabatt genom att ange ”Jusek Chef” i Övrigt-rutan när du bokar dig via webben.

Om Cornerstone

Cornerstone etablerade sig som utbildningsleverantör redan 1993 och har stor erfarenhet av att utbilda ledare och medarbetare från olika organisationer och företag, stora som små.

Under de senaste tio åren har man utbildat chefer och ledare i ledarskap, affärsmännaskap och förändringledning på sina fyra orter, Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Varje år utbildas 8000 deltagare fördelat på cirka 1000 kursstarter uppdelat på 300 kurstitlar inom Softskills-, Teknik- och Användarutbildning.

Villkor

Jusekrabatten gäller ovan kurser som arrangeras fram till 30 juni 2014. Priserna är exklusive moms. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. För dig som inte är medlem i Jusek kan utbildningarna bokas till ordinarie pris.

Softskills

Ledarskaps- och projektorienterade utbildningar

Cornerstone har ett brett utbud av utbildningar inom Softskills. Välj bland kurser inom Affärsmannaskap, Kommunikation, Förändringsledning, ITIL, Ledarskap och Projektledning.

Anpassad utbildning efter era behov

Anpassad utbildning efter era behov

Vi är specialister på anpassa utbildningar som passar era behov.

Flest startgarantier i branschen!

Flest startgarantier i branschen!

Som en av Sveriges största utbildningsleverantörer har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.