Workshops för SMB-partners

It-landskapet förändras för små och medelstora företag (SMB) med ny teknik inom områden som molntjänster, nya Windows 10, mobila enheter och Business Intelligence. Det har aldrig varit så många kunder som söker partners som kan hjälpa dem att ligga i framkant med dessa trender och omsätta affärsbehov till effektiva tekniska lösningar. Som ett resultat övergår återförsäljare allt mer till en rådgivande roll som i nära samarbete med kunderna får en djupare förståelse för deras verksamhet. I och med detta blir det lättare att hjälpa dem att fatta rätt strategiska beslut om vilka tekniker och tjänster de bör köpa och distribuera.

Cornerstones workshops för SMB-partners erbjuder utbildning, demonstrationer och praktiska labbar om hur man använder den senaste Windows Server 2012 R2, Windows 10, Microsoft Azure och SQL Server 2014 för att leverera lösningar till små och medelstora företag. Dessa workshops levereras för att förbereda Microsofts SMB-partners att hjälpa sina kunder med att erbjuda lösningar och tjänster inom områdena Server och Cloud, mobilitet och remote samt Business Intelligence. Dessa workshops är en del av Microsofts kampanj "Nutidssäkra Sverige".

Utvalda workshops

Cornerstone erbjuder ett antal workshops. Läs mer och anmäl dig här:

Pris: 950 kr/workshop

Vem bör delta?

Workshopserien vänder sig till dig som är Microsoft SMB-partner och därmed arbetar med små och medelstora företag. Workshopparna passar IT-proffs och konsulter som är redo att lära sig mer om att möta de tekniska behov som krävs för SMB-kunder inom server och cloud-lösningar.

Vad får du?      

  • Praktisk erfarenhet: Fokus på att bygga verkliga lösningar. Alla workshops består av presentationer, demos och praktiska övningar. 
  • Välj den utbildning som passar dig: Som deltagare har du möjlighet att välja en eller flera workshops utefter vilket ämne och behov som är mest relevant för dig. 
  • Få de kunskaper du behöver för att bygga verkliga SMB-lösningar: Denna workshop-serie är speciellt utformad för partners som arbetar med SMB-kunder för att bygga lösningar med de senaste produkterna och teknik från Microsoft.