Cornerstone events

Cornerstones event har etablerat sig som ett kvalitetskoncept för avancerade möten där deltagarna kan interagera direkt med de allra bästa. Sedan lanseringen har vi mött över 5 000 personer på våra olika event inom allt från databasadministration till systemutveckling.

BI-konferensen 2015

GÖTEBORG 10 MARS, STOCKHOLM 12 MARS

Tänk om du kunde se in i framtiden och förutse vad dina kunder kommer att köpa, vilka vägar bilarna kommer att köra eller när hissen kommer att stanna? Inom alla verksamheter måste man utveckla förmågan att förutspå hur morgondagen kommer att påverka. Microsofts lösningar bidrar med mycket...

Seminarium: Så använder företag möjligheterna i molnet

Fredag 13 mars kl. 08.30-11.30 på Microsoft Huvudkontor, Finlandsgatan 36 Kista (Akalla)

Nu har du möjlighet att få information, inspiration och kloka råd på ett halvdagsseminarium där två av våra kunder berättar om hur de använder molnet, vilka möjligheter som finns och vad det ger dem.

EMS-Roadshow

STOCKHOLM 14 april, GÖTEBORG 15 april, MALMÖ 16 april

I april bjuder vi på Cornerstone tillsammans med konsultbolaget Onevinn och Microsoft in till en Enterprise Mobility Suite-roadshow. Denna roadshow kommer besöka Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett halvdagsseminarium för dig som är IT-beslutsfattare och vill veta mer om Enterprise Mobility Suite (EMS).

Seminarium: What’s new in Windows 10 med Sami Laiho

Cornerstone, Västra Hamngatan 12, 411 17 GÖTEBORG

Sällan har väl ett OS varit så omtalat och efterfrågat på ett så tidigt stadium som Microsofts Windows 10. Den skarpa versionen kommer senare under 2015 men redan nu finns många nyheter att ta del av. Vi på Cornerstone bjuder nu in dig till ett exklusivt After work-seminarium den 14 april för...

DevSum15

Clarion Hotel Sign 25-27 maj

DevSum15 går för tioende året i rad av stapeln i slutet av maj i Stockholm. DevSum15 är Sveriges största, bästa och roligaste .NET-konferens och hålls år 2015 på Clarion Hotel Sign i centrala Stockholm.

Tidigare event

Relaterade filmer

Peter Kalmström om Sharepoint 2013 no-code solutions ► 02:09
Demo

SharePoint 2013 utan att skriva kod

Peter Kalmström berättar om kursen Creating SharePoint 2013 No-code solutions for Office 365 & on-premise.
Jörgen Hjärtenflo om nyheterna i Exchange Server 2013 ► 01:34
Demo

Nyheterna i Exchange Server 2013

Jörgen Hjärtenflo berättar om nyheterna i Exchange 2013 och innehållet i kursen Exchange Server 2013 - What's New.
Cornerstone Play - E-learning från Cornerstone

Cornerstone Play

Cornerstone erbjuder ett stort antal sökbara e-learningfilmer, var och en ca 3-5 minuter långa, inom Office, Windows, SQL och ITIL.

Softskills

Ledarskaps- och projektorienterade utbildningar

Cornerstone har ett brett utbud av utbildningar inom Softskills. Välj bland kurser inom Affärsmannaskap, Kommunikation, Förändringsledning, ITIL, Ledarskap och Projektledning.