Instruktörer

Cornerstone har Sveriges vassaste instruktörer! Vi har Nio MVP:er bland våra instruktörer, där MVP står för Microsoft Most Valuable Professional, en titel Microsoft är mycket restriktiva med att dela ut. Ca 30 av instruktörerna är Microsoft Certified Trainers, MCT, vilket innebär att de förutom väldigt hög teknisk kompetens också är tränade pedagoger. Utöver Microsoft-specialister har vi flera instruktörer som är experter inom bland annat Vmware, Projektledning, Citrix, Ledarskap, Cisco m.m.

Alan Smith

Alan Smith är en senior Azure-utvecklare, mentor, utbildare och evengelist. Han är en populär föreläsare och innehar titeln Microsoft Most Valuable Professional sedan över tio år tillbaka.

Anders Olsson

Anders har jobbat inom IT-säkerhet i över 10 år och är känd för sin expertis att bygga skräddarsydda säkerhetslösning baserad på Microsofts tekniker.

Aral Balkan

Aral är en designer, utvecklare, författare, instructor och performer med fokus på användarupplevelse, eller som han själv uttrycker det “a Renaissance Geek with a passion for designing user experiences”.
Aral Balkan

Christian Weyer

Christian Weyer är en välkänd auktoritet inom design och implementation av distribuerad applikationsarkitektur, inte minst inom .Net-sfären.

Clas Nachmanson

Clas Nachmanson har civilingenjörbakgrund, men har även studerat på lärarhögskolan. Trots sin breda tekniska kompetens, med erfarenheter från bl.a. industrin och mjukvaruutveckling, har han de senaste åren valt att helt specialisera sig på Microsoftbaserade nätverk och serverprodukter.