Tjänster

Cornerstones kompetenstjänster optimerar din potential.

Online-utbildning

Hos Cornerstone hittar du flera utbildning som du själv kan gå i din egen takt, så kallade online-utbildningar. Cornerstone erbjuder utbildning både för användare, IT-tekniker och systemutvecklare via vårt populära koncept Addskills Online och numera också MOC On-Demand. Kurserna vänder sig till dig som i din egen takt vill höja din kompetens och utveckla nya kunskaper på en plats som passar dig. 

E-learning: Addskills Online

Ge företagets IT-användare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-learning med ett nyproducerat pedagogiskt innehåll. Med en lärplattform som är anpassad till användning i både dator och platta har du tillgång till kurserna där du är. 

Insikt – Din nyckel till en stark organisation

Vårt koncept Insikt bygger på synsättet att varje framgångsrik organisation vilar på fyra hörnstenar - Processer, Roller, Ledning och Förändring, där Processer är den allra viktigaste. Med detta synsätt och vår erfarenhet av kompetensfrågor i ryggen kan vi hjälpa dig få en tydlig bild av era behov och tillgångar. Detta är vad vi kallar Insikt.

Anpassade utbildningar för ditt behov

Vi förstår att olika organisationers utbildningsbehov skiljer sig åt från varandra. Det kan handla om att man behöver en djupdykning inom ett visst ämne eller att man behöver utbilda en grupp anställda på plats i sina egna lokaler. Vi är specialister på att skräddarsy utbildningar och anpassa dessa efter era unika behov.
Anpassade utbildningar

LiveClass™ - utbildning närmare dig!

LiveClass™ innebär att du får tillgång till riktig klassrumsutbildning på distans, ett mycket värdefullt alternativ för dig som inte kan resa till det utbildningscenter där kursen hålls. Vi erbjuder utbildning via LiveClass™ på våra utbildningscenter i Göteborg, Malmö, Linköping, Sundsvall...

eMedarbetaren - Dynamisk IT-kompetenssäkring

Cornerstone är återförsäljare av eMedarbetaren som gör det möjligt att utifrån en stor bas av färdiga moduler plocka ihop och skärddarsy sin egen kompetenssäkring, baserat på organisationens önskemål.
eMedarbetaren

Hyr kurslokal och datorsal

Hos oss kan du hyra moderna kurs- och datorsalar med full service - vare sig du behöver en enklare lokal att hålla ditt nästa möte i eller en datorsal med kraftfull prestanda.

Förkunskapstest

Vi erbjuder förtester från MeasureUp. Förtesterna finns från leverantörer som Cisco, CIW, CompTIA, Microsoft, Novell, Oracle, SCP och Sun.
Förkunskapstest