Fjärrutbildning – utbildning var du vill!

EveryWhere – utbildning var du vill!

Med Cornerstones utbildningsformat EveryWhere får du våra lärarledda klassrumsutbildningar på din arbetsplats, ditt hemmakontor eller annan plats som passar dig – allt du behöver är en dator ansluten till internet. Eftersom deltagande sker där det passar dig bäst ger det ökad frihet och fler möjligheter till kompetensutveckling.

Cornerstones utbildning baseras på utbildningsformen EveryWhere, där du deltar i en kurs och följer allt som händer i den lärarledda kurssalen via senaste videokonferensteknik. Du använder ett digitalt kursmaterial och gör samma övningar och laborationer som kursdeltagarna i kurssalen men på en plats som passar dig. Under hela kursen kan du kommunicera med kursledaren via chatt och under övningar får du individuell distanshjälp.

Såväl företagsanpassade kurser som schemalagda öppna utbildningr kan levereras som EveryWhere-utbildning. Dina kurskamrater kan tänkas delta i kursen på plats i klassrummet på någon av våra utbildningscenter, via LiveClass™ eller som du genom EveryWhere.

Som deltagare får du:

  • Ta del av kursledarens teorigenomgångar, presentationsmaterial, whiteboard-anteckningar och demonstrationer.
  • Följa diskussioner och erfarenhetsutbyte som pågår i kurssalen.
  • Göra samma övningar och laborationer som kursdeltagare på plats i kurssalen men i en virtuell datormiljö.
  • Samma kursmaterial som kursdeltagare på plats i kurssalen.
  • Direktkontakt med kursledaren via chatt och under övningar även individuell hjälp genom ip-telefoni och en fjärrskrivbordsapplikation.


Fler fördelar med  EveryWhere:

  • Hela kursen spelas in. Detta ger dig möjlighet att repetera kursledarens genomgångar i efterhand.
  • Teorigenomgångar, presentationer, kursledarens anteckningar och demonstrationer kan ses i helskärmsläge.
  • Utan extra kostnad får du samma praktiska och resultatinriktade utbildning som i våra kurssalar men kan delta från valfri plats. 

Hur går det till?

Utbildningen genomförs från särskilt utrustade kurssalar på våra utbildningscenter. För att du som deltar ska få den förväntade kursupplevelsen, är kurssalen utrustad med videokameror och mikrofoner som sänder ljud och bild i HD-kvalitet. En digital whiteboard, sk Smartboard, sänder samtidigt allt som kursledaren presenterar, illustrerar och demonstrerar. Ditt kursmaterial har du i digital form och dina övningar gör du i en virtuell datormiljö. Med ett chattprogram kan du kommunicera med kursledaren. 

Utbildning via vår EveryWhere-lösning är det perfekta utbildningsformatet för dig som inte kan delta på ett kurstillfälle på ett av våra utbildningscenter. Upplev fördelarna med lärarledd utbildning och spara in tid och kostnader för resor och hotellboende.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss om du vill veta mer om EveryWhere i nedanstående formulär.

Intresserad av vår EveryWhere-lösning?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift