LiveClass™ - utbildning närmare dig!

Med LiveClass™ breddar vi utbildningsmöjligheterna på din ort, så att du får tillgång till utbildning av högsta kvalitet utan att behöva lägga tid och pengar på resor och övernattningar. Vi erbjuder idag utbildning via LiveClass™ i Göteborg, Malmö, Linköping, Sundsvall och Umeå.

Vad är LiveClass™?

LiveClass™ är en lärarledd interaktiv online-utbildning. Kursledaren står i en så kallad masterkurssal med elever som vanligt. Masterkurssalen är uppkopplad med den senaste videokonferenstekniken till satellitkurssalar runt om i landet. Deltagarna i satellitkurssalarna deltar på samma villkor och kommunicerar direkt med masterkurssalen och de andra satellitkurssalarna via ljud- och videouppkoppling.

Detta gör att LiveClass™ i stora drag ger samma upplevelse som att delta i utbildning på plats. Eftersom LiveClass™-deltagande sker på ett av Cornerstone eller Addskills utbildningscenter, får du de bästa förutsättningarna att ostört utveckla din kompetens och maximera inlärningen. Kurserna kan ges både som företagsanpassade kurser och som schemalagd utbildning.

Som LiveClass™-deltagare kan du:

  • Följa kursledarens teorigenomgångar och demonstrationer.
  • Interagera fullt ut i diskussioner och erfarenhetsutbyte med kursledaren och övriga deltagare.
  • Se kursledarens presentation, whiteboard-anteckningar och demonstrationer.
  • Få distanshjälp av kursledaren vid individuella övningar.
  • Få maximal inlärning genom den kontrollerade utbildningsmiljön.

LiveClass™ skiljer sig från många andra e-utbildningslösningar genom att den erbjuder lärarledda instruktioner, mycket interaktion och en kontrollerad utbildningsmiljö. Du kan ostört fokusera på ditt lärande och använder en dator som är optimerad och installerad för din specifika kurs. 

Ä du nyfiken på att testa LiveClass? För att ta reda på om just kurstillfället du är intresserad av kan levereras via Liveclass ber vi dig kontakta din säljare, ring vår kundtjänst eller fyll i formuläret här nedan.

Intresserad av LiveClass™?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift