MOC On-Demand

Först ut i vårt utökade utbud av online-utbildning är kurser inom Microsoftteknologier som levereras på Microsofts plattform MOC On-Demand. Utbildningarna kombinerar videos i hög kvalitet, material att läsa, online-labbar och kunskapskontroller för att säkerställa din nya kompetens. Kurserna genomför du i egen takt och du kan enkelt göra olika delar vid olika tidpunkter. 

MOC On-Demand köper du enkelt via oss som Learning Partner till Microsoft. I dagsläget erbjuder vi 12 titlar som du enkelt kan beställa här nedan. Du har tillgång till din online-utbildning under 90 dagar och till labbarna under 180. 

Ta dig i mål med hjälp av Cornerstone

Vi vet att det är smidigt och uppskattat att kompetensutveckla sig i sin egen takt. Vi vet också att det kan vara svårt att slutföra hela din utbildning om du stöter på frågor och problem längs vägen eller inte har en deadline. För att få ut det mesta av våra online-utbildningar erbjuder vi dig därför en workshop som ett komplement till din online-utbildning på utvalda kurser. Vi hjälper dig i mål helt enkelt.

Online-utbildning + workshop

En av det viktigaste och mest uppskattade delarna av våra utbildningar är träffen med en ämnesexpert och utbytet av erfarenheter, svar på frågor samt diskussioner med övriga deltagare. För att inte tappa denna givande del när du väljer att gå en online-utbildning kombinerar vi utvalda online-utbildningar med en workshop tillsammans med en instruktör. Du kan då välja om du vill koppla upp dig, vara på plats i en kurssal eller kanske delta via vår tjänst LiveClass.

Deltagande på workshopen är självklart frivilligt men rekommenderas starkt av oss på Addskills för att ta dig hela vägen genom din utbildning och få svar på eventuella funderingar och frågor längs vägen.  

Detta är MOC On-Demand med workshop hos Cornerstone:

  • Teknik- och utvecklarutbildningar på engelska från Microsoft i form av videos med kunskapstest i slutet av varje modul
  • Varje kurs innehåller 30-40 timmars utbildning inklusive labbar
  • Tillgång till utbildningen i 90 dagar
  • Tillgång till labbar i 180 dagar
  • Workshop-dag med en expert 
  • Fullt materialt (dMOC)

På följande bokningar ingår vår workshop-dag och fullt material. Läs mer om kursens innehåll och boka dig på ett workshopdatum som passar dig genom att klicka på kursens namn:

KURSKOD    

KURSTITEL

 

M20411-O Administering Windows Server 2012  
M10961-O Automating Administration with Windows PowerShell     
M20410-O Windows Server 2012 - Installing and Configuring   
M20331-O Microsoft SharePoint Server 2013 - Core Solutions        

 

Detta är MOC On-Demand:

  • Teknik- och utvecklarutbildningar på engelska från Microsoft i form av videos med kunskapstest i slutet av varje modul
  • Varje kurs innehåller 30-40 timmars utbildning inklusive labbar
  • Tillgång till utbildningen i 90 dagar
  • Tillgång till labbar i 180 dagar

Följande utbildningar finns tillgängliga via MOC On-Demand och kan bokas via vårt formulär här nedan. Läs mer om kurserna hos Microsoft genom att klicka på kursens namn. 

KURSKOD    

KURSTITEL

 

20411 Administering Windows Server 2012  
20412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services  
20462 Administering Microsoft SQL Server Databases  
20417 Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012  
10747 Administering System Center 2012 Configuation Manager  
10961 Automating Administration with Windows PowerShell      
20410 Installing and Configuring Windows Server 2012  
20331 Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013     
20483 Programming in C#  
20413 Designing and Implementing a Server Infrastructur  
20341 Core Solutions of Exchange Server 2013  
20463 Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server