Erbjudanden

Cisco: Nytt certifieringsprogram

Den 24 februari 2020 rullar Cisco ut sitt nya certifieringsprogram, och alla gamla certifieringar ersätts av nya. Det betyder inte att din nuvarande certifiering blir ogiltig, tvärtom finns det goda skäl att göra klart den innan det nya programmet släpps!

VMware: Fokusera på det roliga när du förnyar din certifiering!

Vilket är roligast - Att gå en kurs i den senaste tekniken eller att plugga till ett certifieringstest? Du vet väl att du kan förnya den vanligaste VMware-certifieringen genom att gå kurs utan att behöva skriva testet? Hos oss blir det extra lätt att ordna, vi har Sveriges tätaste kursschema...
Certifieringserbjudande VMware

Startgarantier

Som Sveriges största utbildningsleverantör inom bland annat Microsoft, VMware och Citrix så har Cornerstone flest antal kursdeltagare per år och välfyllda klassrum. Därmed har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på ett stort antal schemalagda kurstillfällen.
Startgarantier

Masterclasses

Guru-chock hos Cornerstone! Missa inte att boka in dig på en masterclass!

Microsoft Software Assurance

Microsoft Software Assurance (SA) är ett mervärde som följer med vissa av Micorosofts volymavtal. Så kallade SA-vouchers, utbildningskuponger, är en del av förmånerna som följer med ditt licensavtal. Hos Cornerstone kan du enkelt utnyttja dessa till bland annat gratis utbildning.
Microsoft Software Assurance

Kompetenskort

Säkerställ bästa tänkbara ekonomiska lösning och att ni har budget när utbildningsbehovet kommer, via Cornerstones kompetenskort. Kompetenskortet laddar ni med ett antal utbildningsdagar vilket ger flexibilitet såväl som bra priser och enkelhet i administrationen.
Kompetenskort

Enhanced by Cornerstone

Vi har utvecklat utbildingskonceptet Enhanced by Cornerstone, EBC, vilket innebär att vi omarbetar utbildningar från Microsoft, Novell mfl till att få ett nytt och bättre kursmål.

Microsoft Exam Replay

Öka dina chanser att lyckas med din certifiering med Microsoft Exam Replay. För ett tillägg på 900 kronor får du en till chans att skriva om ditt Microsoft-test igen om du inte klarar det på första försöket.
Office 365-utbildning på Cornerstone

Office 365-utbildning

Med Office 365 får du tillgång till Microsoft Office-verktygen samt avancerade IT-tjänster var du än befinner dig. Vi levererar kurserna som lär dig att komma igång.

Cornerstone Kompetenskort

Kompetenskort

Med vårt kompetenskort får du tillgång till marknadens mest efterfrågade utbildningar till ett fast och rabatterat pris.

Kontakta Cornerstone

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 08-562 557 50   
E-post: info@cornerstone.se