Sammanhängande eller en dag i veckan

Vi vill göra din vardag enklare.

Många har fått ställa om sin arbetsvardag för att arbeta på nya sätt de senaste månaderna. Utbildning sker idag till stor del digitalt och vi förstår att det kan vara svårt att hitta tid för en 3–5 dagarskurs. Vi har därför plockat ut kurser ur ESI-programmet som du kan välja att gå antingen sammanhängande under en och samma vecka, eller uppdelat en dag i veckan under en längre tid. Fördelarna med att gå en dag i veckan är flera:

  • Du behöver aldrig vara borta från ditt arbete mer än en dag i veckan.
  • Uppdelade kurser levererade över tid är bättre ur ett rent pedagogisks perspektiv. Det ger dig tid för repetition och reflektion mellan kursdagarna. Du här gör det lättare att fokusera på kursinnehållet, vilket kommer att visa sig i att kunskaperna sitter i längre efter avslutad kurs. Vi kallar det lärande över tid och det är en modell byggd på forskning som funkat väldigt bra för många utav våra kunder.
  • Din inbox och backlog på jobbet hinner inte växa lika mycket under en enda dag, vilket minskar stressen och ökar ditt fokus.
  • Om du behöver repetera eller komma ifatt har du en vecka på dig att göra detta innan nästa kursdag.
  • Du får möjlighet att direkt göra kopplingar mellan din utbildning och dina dagliga arbetsuppgifter för att kunna applicera din utbildning direkt i vardagen och förbättra den.
  • Mer tid att reflektera, applicera och utveckla sina nya kompetenser.
Är du konsult?

Arbetar du som konsult finns det många fördelar med denna modell. En kursdag i veckan gör det lättare att kombinera utbildning med pågående uppdrag.

Är du anställd?

Är du anställd passar en kursdag i veckan kanske dig bättre i och med att du kan kombinera utbildningen med övriga arbetsuppgifter utan att behöva vara borta i 3, 4 eller 5 dagar i streck. Då kan du kombinera jobb med utbildning och behöver inte hitta en ersättare för den veckan du egentligen skulle behövt vara borta. Det underlättar både för dig som anställd men även för din arbetsgivare och kollegor.

 
Arbetar du på distans?

Vissa som arbetar på distans upplever det svårt att hålla fokus under en femdagarskurs. Vi tror att en uppdelad kurs hjälper dig att hålla fokus och öka din inlärningsförmåga.

Leverans

En dag i veckan-kurser levereras via LiveClass@home för maximal flexibilitet. Du kommer även ha tillgång till en inspelning av din senaste kursdag där du kan gå tillbaka till avsnitt du vill se en gång till. 


Kurser du kan läsa en dag i veckan

Azure Architect Technologies

Längd 5 dagar
Kurskod MAZ-303T00
Pris 35950 kr

Microsoft Azure - Infrastructure Administration

Längd 4 dagar
Kurskod MAZ-104T00
Pris 30950 kr

Microsoft Azure - Security Technologies

Längd 4 dagar
Kurskod MAZ-500T00
Pris 33450 kr

Azure Architect Design

Längd 4 dagar
Kurskod MAZ-304T00
Pris 31950 kr

Developing Solutions for Microsoft Azure

Längd 5 dagar
Kurskod MAZ-204T00
Pris 34950 kr

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post