Boka våra föreläsningar

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens? Vi kommer gärna till er och föreläser! Här nedan kan du se vårt utbud. Läs mer om föreläsningarna och kontakta oss så hjälper vi till.

Denna inspirerande och metodrika föreläsning riktar sig till just dig men också alla i din omgivning för ALLA kan utveckla och stärka det viktigaste ledarskapet vi har, vårt eget.

UX (User eXperience) eller på svenska “användarupplevelse” har de senaste åren blivit ett allt mer prioriterat område vid utveckling av tjänster och produkter. Det finns en växande insikt att en väl utformad UX är en viktig framgångsfaktor. Men hur uppnår man då en framgångsrik UX? I denna föreläsning ska vi diskutera och arbeta med fyra områden för att uppnå det.

Vill du inspireras till att bli en ledare som jobbar aktivt med att stärka dig själv och dina medarbetare genom olika hälsostrategiska verktyg  så borde du definitivt boka denna inspirerande föreläsning.

Boka en föreläsning med ett mycket efterlängtat ämne - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt.

Hjärnkoll på kommunikation är en inspirerande föreläsning som hjälper dig att bli mer kommunikativ med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull.

Framgång över tid är en inspirerande föreläsning som belyser framgångsfaktorer i förändringsarbete med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post