Boka föreläsningen Framgång över tid med Niklas Laudon

Framgång över tid är en inspirerande föreläsning som belyser framgångsfaktorer i förändringsarbete med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Om föreläsningen

Verksamheter och arbetssätt är idag mer komplext organiserade än någonsin tidigare. Exempelvis väljer alltfler verksamheter att samverka i projektform för att uppnå både egna och gemensamma mål. Detta medför stora krav på att ledning och medarbetare från olika verksamheter har förmågan att möta varandra för att uppnå den önskade nyttan med förändringen.

Föreläsaren Niklas Laudon har stärkt projektkulturen i hundratals verksamheter och tränat över 4500 personer från både nationella och internationella verksamheter i såväl offentlig som privat sektor. Niklas förenar ledning, ledare och medarbetare kring en gemensam helhetssyn på projekt och framgång för att göra det möjligt att lyckas över tid.

Vilka förmågor behöver vi människor, oavsett roll, för att kunna uppnå framgång över tid? 

Om Niklas Laudon

Niklas Laudon har stärkt projektkulturen i hundratals verksamheter och tränat över 4500 personer från både nationella och internationella verksamheter i såväl offentlig som privat sektor. Niklas förenar ledning, ledare och medarbetare kring en gemensam helhetssyn på projekt och framgång för att göra det möjligt att lyckas över tid.

Boka föreläsningen hos er

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens av Niklas Laudon och hans föreläsning "Framgång över tid", tveka inte att höra av dig! 

Pris: På begäran 
Tid: 45 minuter

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post