Boka föreläsningen Fyra steg till en framgångsrik UX med Ulf Winroth & Sinclair Andersen

UX (User eXperience) eller på svenska “användarupplevelse” har de senaste åren blivit ett allt mer prioriterat område vid utveckling av tjänster och produkter. Det finns en växande insikt att en väl utformad UX är en viktig framgångsfaktor. Men hur uppnår man då en framgångsrik UX? I denna föreläsning ska vi diskutera och arbeta med fyra områden för att uppnå det.

Om föreläsningen

Denna föreläsning är lika mycket föreläsning som workshop. Vi diskuterar utifrån era förutsättningar för ert eget UX-arbete hur ni kan utveckla och skapa en framgångsrik UX. Utgångspunkterna för föreläsningen är fyra områden för att nå en högkvalitativ upplevelse av en tjänst eller produkt:

  • Organisatorisk mognad - Vilken mognadsgrad har er organisation när det gäller UX?
  • UX som hantverk - Hur arbetar ni faktiskt med UX idag?
  • UX i agila processer - Hur fungerar UX arbetet i relation till era övriga utvecklingsprocesser?
  • UXares roll i olika delar av utvecklingen - Vilka typer av UXare har ni anlitat och till vad använder ni dem?

    Genom att ge början på svar på dessa fyra frågor är vår målsättning att ni får med er idéer och inspiration för hur ni kan arbeta vidare för att utveckla ert arbete inom UX.

Om Ulf Winroth

Ulf Winroth har sedan mitten av 90-talet arbetat med användarnas upplevelse av IT i form av användbarhet, tjänstekvalitet och User Experience (UX). Hans arbete har tonvikt på analyser från idé till utvärdering av färdig tjänst. De kunder som har dragit nytta av hans kompetens kommer från många olika branscher och områden, allt från små startups till internationella företag som Scania och olika myndigheter som Skatteverket och Försvarsmakten.

Ulfs utgår alltid från ett holistiskt arbetssätt utifrån människans förutsättningar, behov och drömmar i relation till organisatoriska behov och möjligheterna med modern IT. Roller han känner sig bekväm i är UX-analytikern, Interaktionsdesigner och utbildare.

Om Sinclair Andersen

Sinclair Andersen har även han arbetat med användbarhetsfrågor sedan mitten av 90-talet, bland annat som European Usability Director på D'Arcy Interactive. Han var tidigt med och byggde upp flera banktjänster men har arbetat med ett brett spann av kunder. Sinclair har även arbetat många år med tillgänglighetsfrågor och är medförfattare till rapporten "Definition av Räckvidd: Hur mäter vi att e-demokratins räckvidd?".

Sinclair brukar beskrivas som pragmatisk och flexibel. Han trivs i rollen som analytiker, utbildare och gillar fortfarande skarpt att genomföra prototyptester med användare.

Boka föreläsningen hos er

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens av UX-experterna Ulf Winroth och Sinclair med deras föreläsning "Fyra steg till en framgångsrik UX" - Föreläsning/Workshop, tveka inte att höra av dig! 

Pris: På begäran
Tid:
2 timmar.

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post