Boka föreläsningen Hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner med Karin Otterbjörk

Har du viljan, orken, energin och förmågan att vara en ledare ”här och nu” och framåt? Det är kanske den viktigaste frågan att ställa sig om du jobbar som chef och ledare eller inom HR i dagens snabba föränderliga värld.

Om föreläsningen

Vill du inspireras till att bli en ledare som jobbar aktivt med att stärka dig själv och dina medarbetare genom olika hälsostrategiska verktyg  så borde du definitivt boka denna inspirerande föreläsning med fokus på:

  • Vad forskning och studier säger om hälsa och arbetsliv
  • Vad som gör oss både hjärtsmarta och mentalt starka
  • Vinsterna för dig som ledare, dina medarbetare och verksamheten
  • Hur du skapar ett eget hälsostrategiskt arbetsliv och liv
  • Hur du som ledare kan utveckla en hälsostrategisk organisation

Om Karin Otterbjörk

Karin Otterbjörk är en av Sveriges mest omtycka profiler inom självledarskap och mental träning. Karins portfölj innehåller dels över 15 års erfarenhet som ledare och drygt 20 år praktisk erfarenhet av att leda och driva verksamheter för att nå deras mål. Hennes engagemang och driv är något hon ofta får kommentarer på efter hennes föreläsningar. Fokus i Karins föreläsningar är lika mycket på affären/organisationens mål som på individen vilket gör att du kan förvänta dig en både anpassad och givande föreläsning.

Boka föreläsningen hos er

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens av Karin Otterbjörk och hennes föresläning "Hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner", tveka inte att höra av dig! 

Pris: På begäran
Tid:
 2 timmar

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post