Boka föreläsningen Hjärnkoll på kommunikation med Christina Haugsöen

Hjärnkoll på kommunikation är en inspirerande föreläsning som hjälper dig att bli mer kommunikativ med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Om föreläsningen

Alla ledare och medarbetare kommunicerar, men alla är inte kommunikativa. Att kommunicera handlar mer än om att bara prata och vidarebefordra tankar och känslor, det handlar om att skapa värde.

Idag vet man att ledare och medarbetare som är bra på att kommunicera har större inflytande på attityder, välbefinnande och prestationer. De är bättre på att motivera, lösa problem och konflikter samt nå målen än de som inte är kommunikativa.

Föreläsare Christina Haugsöen kommer här att inspirera dig och ge dig verktyg till att skapa värde utifrån den senaste forskningen inom neurologin.

Om Christina Haugsöen

Christina är beteendevetare och en enormt uppskattad föreläsare och utbildare. Hon har 19 års erfarenhet av att hjälpa organisationer och är känd för att tillsammans med ledare och arbetsgrupper skapa ett klimat av effektivitet och arbetsglädje.

Röster om Christina som föreläsare:

”Det finns mycket tänkvärt i det Christina förmedlar och vilket lyft det skulle vara i många företag om fler kunde inse budskapet.”

"Otroligt intressant. Alla borde höra detta."

"Professionell, noggrann och systematisk samtidigt som humoristisk och omtumlande. Hon är duktig på att lyssna av behov och få med sig hela gruppen i en utveckling."

"Lättsamt men seriöst, inga pekpinnar, mycket skratt och diskussioner, reflektioner."

Boka föreläsningen hos er

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens av Christina Haugsöen och hennes föreläsning Hjärnkoll på kommunikation, tveka inte att höra av dig! 

Tid: 1,5 timme.

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post