Boka föreläsningen Modern Agile + Projektmetodik = A match made in heaven med Nils Lindell

Boka en föreläsning med ett mycket efterlängtat ämne - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Om föreläsningen

Agila projektmetoder har sitt ursprung i mjukvaruutveckling där systemutvecklare inte var nöjda med resultatet från styrning med traditionell metodik. Där tillförde agila arbetssätt stort värde och vann snabbt mark. Vi är många som älskar enkelheten, glädjen, direktheten, energin och drivet i projektgruppen som kommer med agila arbetssätt. Vi är också många som vill anamma dess värderingar och metodik men krockar mellan tex. roller och styrning utifrån olika ramverk har skapat motsägelser och förvirring. 

Därför presenterar vi projektledningens ”Holy Grail” Modern Agile - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt.

  • Vad är Modern Agile?
  • Mer attityd och mindre metod!
  • Demo - praktisk övning
  • Så här kan du implementera Modern Agile i ditt arbete!

Om Nils Lindell

Nils är en mycket uppskattad föreläsare, coach, utbildare och författare med 25 års erfarenhet av projektarbete världen över. 

Boka föreläsningen hos er

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens av Nils Lindell och hans föreläsning, tveka inte att höra av dig!

Pris: På begäran 
Tid: 1,5 timme

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post