Boka föreläsningen Självledarskap – bli din egen ledare med Karin Otterbjörk

Boka en föreläsning som kommer ta både dig och din arbetsplats till en ny nivå. Att ha ett starkt självledaskap är grunden för allt gott ledaskap oavsett roll. Föreläsningen ger dig effektiva verktyg för att vässa ditt självledarskap och lära dig prioritera och ta ansvar för dina behov; något du har användning för såväl i arbetslivet som privat.

Om föreläsningen

Denna inspirerande och metodrika föreläsning riktar sig till just dig men också alla i din omgivning för ALLA kan utveckla och stärka det viktigaste ledarskapet vi har, vårt eget. Ju mer du arbetar med ditt självledarskap desto mer stärks din självkänsla och ditt självförtroende, vilket i sin tur gör det både enklare och roligare att uppfylla dina mål, både på privat plan och i arbetslivet. Visste du exempelvis att arbetsplatser som rankar högst är de arbetsplatser där medarbetarna kan utöva självledarskap? (Enligt en undersökning som gjordes av Great Place to Work).
Under föreläsningen går Otterbjörk igenom bland annat vad självledarskap är, varför behovet av självledarskap ökar, vikten av självledarskap och inspirerande tips hur hon själv gör för att lyckas.

Ur innehållet:

  • Vad är självledarskap?
  • Varför ökar behovet av självledarskap?
  • Varför är självledarskap så viktigt för mig?
  • Hur gör jag för att lyckas?
  • Självledarskapets tre delar
  • Framgångsfaktorer och fallgropar

Om Karin Otterbjörk

Karin Otterbjörk är en av Sveriges mest omtycka profiler inom självledarskap och mental träning. Karins portfölj innehåller dels över 15 års erfarenhet som ledare och drygt 20 år praktisk erfarenhet av att leda och driva verksamheter för att nå deras mål. Hennes engagemang och driv är något hon ofta får kommentarer på efter hennes föreläsningar. Fokus i Karins föreläsningar är lika mycket på affären/organisationens mål som på individen vilket gör att du kan förvänta dig en både anpassad och givande föreläsning.

Boka föreläsningen hos er

Vill du låta dina medarbetare inspireras under en kick off eller konferens av Karin Otterbjörk och hennes föreläsning "Självledarskap – bli din egen ledare", tveka inte att höra av dig! 

Pris: På begäran
Tid: 1,5 timmar

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post