BI-konferensen 2015

GÖTEBORG 10 MARS, STOCKHOLM 12 MARS

Tänk om du kunde se in i framtiden och förutse vad dina kunder kommer att köpa, vilka vägar bilarna kommer att köra eller när hissen kommer att stanna? Inom alla verksamheter måste man utveckla förmågan att förutspå hur morgondagen kommer att påverka. Microsofts lösningar bidrar med mycket – låt oss berätta hur på BI-konferensen 2015!

Din verksamhet är beroende av att du kan ta rätt beslut vid rätt tillfälle. Bra underlag är därför helt avgörande. BI-konferensens tema i år är data – Big Data, Small Data, Any Data! Hur den samlas in och hur den kan användas. Och så pratar vi hur man ser in i framtiden med prediktiv analys. Att står rustad för de troliga – och otroliga – scenarion som kan uppstå är viktigt. Och med rätt hjälp går det faktiskt!

På årets konferens samlas spännande och inspirerande talare och berättar om hur BI hjälper dig och din verksamhet att förbereda sig för framtiden. Det blir en heldag med spännande insikter och konkreta tips från skickliga och smarta framtidsspanare – lyssna på bl a Alexander Bard som berättar om sin syn på hur man kan förutspå framtiden. Välkommen!

Glöm inte att ange Cornerstone när du anmäler dig!

BI-konferesen 2015

Datum och plats: 
10 mars i Göteborg, Radisson Blu
12 mars i Stockholm, Cirkus + Hasselbacken

Pris: Kostnadsfritt