DevSum14

DevSum14

21-23/5, Södra Teatern, Stockholm

DevSum14 går för nionde året i rad av stapeln i slutet av maj i Stockholm och anordnas av utbildningsföretaget Cornerstone. DevSum14 är Sveriges största, bästa och roligaste .NET-konferens och hålls år 2014 på Södra Teatern vid anrika Mosebacke på Södermalm.

Under två dagar samlas Sveriges utvecklarelit för att höra om det senaste trenderna och teknikerna inom utveckling. Inför DevSum14 kommer vi samla ett 40-tal talare inom olika områden som till exempel .NET, SASS, Github, Javascript, Compass, Rasberry Pi och Typescript.

Vi anser att en blandning mellan svenska och internationella talare tillför mycket till vår konferens och målgrupp varpå sessioner finns på både svenska och engelska. DevSum14 riktar sig till utvecklare på olika nivåer som vill få inspiration och praktiska tips och trix som man enkelt kan ta med sig till jobbet nästa dag och faktistk använda.

Får man inte nog av två dagars konferens finns, likt tidigare år, även möjligheten att en tredje dag utnyttja vårt erbjudande om att delta på en praktiskt workshop i Cornerstone egna lokaler i Danderyd. Workshopparna har endast ett begränsat antal platser och innebär därför att det är först till kvarn som gäller.


LLPA

Medlem i Leading Learning Partner Association

Vi är medlem i det internationella nätverket Leading Learning Partner Association, eller LLPA.

Insikt - Din nyckel till en stark organisation

Insikt - Din nyckel till en stark organisation

Får du valuta för alla era utbildningsinvesteringar? Har ni en strategi för era utbildningsinsatser? Cornerstones har flera års erfarenhet av att hjälpa företag och chefer med att få kontroll och besvara dessa frågor. Via vårt koncept Insikt gör vi det enkelt för dig att få valuta för varenda investerad utbildningskrona!

Flest startgarantier i branschen!

Flest startgarantier i branschen!

Som en av Sveriges största utbildningsleverantörer har vi möjlighet att erbjuda garanterad start på en mängd schemalagda kurstillfällen.

Kepner-Tregoe

Kepner-Tregoe hos Cornerstone

Lär dig utveckla det kritiska tänkandet inom situationsbedömning, problemanalys och beslutsanalys och använd dessa färdigheter för felsökning, oberoende av underliggande teknik.