DevSum15

Clarion Hotel Sign 25-27 maj

DevSum15 går för tioende året i rad av stapeln i slutet av maj i Stockholm. DevSum15 är Sveriges största, bästa och roligaste .NET-konferens och hålls år 2015 på Clarion Hotel Sign i centrala Stockholm.

Under två dagar samlas Sveriges utvecklarelit för att höra om det senaste trenderna och teknikerna inom utveckling. Inför DevSum15 kommer vi samla ett 40-tal talare inom olika områden som till exempel .NET, Azure, Aurelia, Architecture, XAML, Puppet och Javascript. Vi anser att en blandning mellan svenska och internationella talare tillför mycket till vår konferens och målgrupp varpå sessioner finns på både svenska och engelska. DevSum15 riktar sig till utvecklare på olika nivåer som vill få inspiration och praktiska tips och trix som man enkelt kan ta med sig till jobbet nästa dag och faktiskt använda.

Får man inte nog av två dagars konferens finns, likt tidigare år, även möjligheten att en tredje dag utnyttja vårt erbjudande om att delta på en praktiskt workshop i Cornerstone egna lokaler i Kista. Workshopparna har endast ett begränsat antal platser och innebär därför att det är först till kvarn som gäller.

 

DevSum15

Datum: 25-27 maj

Plats: Clarion Hotel Sign