Föreläsning: Modern Agile + Projektmetodik = A match made in heaven!

Den 12 december kl 17:00, Kista

Power Learning Seminar presenterar nu ett mycket efterlängtat ämne - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt.

Agila projektmetoder har sitt ursprung i mjukvaruutveckling där systemutvecklare inte var nöjda med resultatet från styrning med traditionell metodik. Där tillförde agila arbetssätt stort värde och vann snabbt mark. Vi är många som älskar enkelheten, glädjen, direktheten, energin och drivet i projektgruppen som kommer med agila arbetssätt. Vi är också många som vill anamma dess värderingar och metodik men krockar mellan tex. roller och styrning utifrån olika ramverk har skapat motsägelser och förvirring. Därför presenterar vi projektledningens ”Holy Grail” Modern Agile - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt. 

Varmt välkommen till en kostnadsfri, inspirerande och lärorik föreläsning med Nils Lindell. Nils är en mycket uppskattad föreläsare, coach, utbildare och författare med 25 års erfarenhet av projektarbete världen över.  

Vi kommer gå igenom:

  • Vad är Modern Agile?
  • Mer attityd och mindre metod!
  • Demo - praktisk övning
  • Så här kan du implementera Modern Agile i ditt arbete!

Datum: 12 december

Tid: 
17.00 – 17.30 Lättare mat och mingel
17.30 – 19.00 Föreläsning

Plats: Stockholm, Borgarfjordsgatan 4 i Kista, våning 4

Pris: Kostnadsfritt

Anmäl dig här!
Jag godkänner att Addskills Cornerstone Group lagrar min e-postadress för framtida kommunikation:

Artikel: Modern Agile + Projektmetodik = A match made in heaven!

Har du hört talas om Modern Agile? Det senaste, och kanske fräschaste, försöket att fånga projektledningens ”Holy Grail”. I den här artikeln lär Nils Lindell oss hur metodiken fungerar samt hur vi kan tillämpa det i vardagen.