Frukostseminarium: Så lyckas du med ditt SharePoint-projekt

4 oktober, Cornerstone, Norra Vallgatan 100, MALMÖ - Kl. 08:30-10:00

Att ett kraftfullt och flexibelt system som SharePoint ställer krav på en leverantörs kompetens är uppenbart, men vad behöver man som beställare tänka på för att lyckas med sin satsning?

För att lyckas med sitt projekt innebär det i många fall att försöka få sin organisation att inse i hur hög utsträckning SharePoint-projekt är rena verksamhetsprojekt, snarare än IT-projekt. Andra gånger behöver verksamheten hjälp med att ta fram ett business case för sitt SharePoint-projekt som tydligt visar på värdet med investeringen. Det är även viktigt att känna till SharePoints möjligheter för att se skillnad på lösningsförslag som drar nytta av SharePoints inbyggda funktioner och de förslag som inte gör det.

Kostnadsfritt frukostseminarium med något för alla

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium om hur du lyckas med ditt SharePoint-projekt.

Under seminariet delar seniora rådgivare från Tahoe Solutions med sig av sina erfarenheter och tips som hjälper dig att bli en bättre beställare av SharePoint-projekt. Med sina mer än 10 års erfarenhet av upphandling och leverans av SharePoint-projekt, både som beställare och leverantör, finns här något värdefullt att ta del av för de flesta.

 

Kontakta Cornerstone

Om seminariet

Datum: 4 oktober 2013

Tid: 08:30-10:00

Plats: Cornerstone
Norra Vallgatan 100 i Malmö

Pris: Kostnadsfritt

Office 365-utbildning på Cornerstone

Office 365-utbildning

Med Office 365 får du tillgång till Microsoft Office-verktygen samt avancerade IT-tjänster var du än befinner dig. Vi lär dig komma igång.