Det här är nytt i Windows 10 Fall Creators Update!

Online eller i våra lokaler i Kista, 11 oktober kl 09:00

Halvdagsseminarium–Windows 10 uppdateringar

Windows 10 versionen 1709 Fall Creators Update är fylld med många nya spännande och smarta funktioner för företagen. Vill du lära dig vilka nyheterna är och hur du ska börja använda de så ska du definitivt delta på det här seminariet. Vi går igenom allt från nya deployment- och säkerhetsfunktioner, till massor med tips & tricks samt nyheter i användargränssnitt och molnkopplingar. Det här är en perfekt kickstart som gör att du inte missar några nya fantastiska funktioner eller finesser i senaste Windows 10-versionen!

Den 11 oktober kl 9.00 erbjuder Addskills Cornerstone Group tillsammans med Andreas Stenhall ett halvdagsseminarium där du får lära dig det senaste om uppdateringarna inom Windows 10, för endast 950 kr. Seminariet kommer att genomföras online, men de första 20 bokade personerna får möjlighet till att lyssna på seminariet i våra lokaler i Kista.

Sista datum för anmälan är 6 oktober!

Andreas Stenhall

Andreas Stenhall har legat i framkant av Microsofts tekniker och produkter när det gäller Windows under många års tid och är sedan 8 år tillbaka utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Andreas är en mycket uppskattad föreläsare och instruktör och har tidigare talat på konferenser i både USA och Europa. Andreas har även tagit fram ett antal andra kurser för Windows 10 som varit väldigt uppskattade bland kursdeltagare. Läs mer om utbudet nedan!

Tid: 11 oktober, kl 9:00

Plats: Online eller i våra lokaler i Kista