Hjärnkoll på kommunikation

IAMCP Women In Technology träffas hos Cornerstone

29 april, kl 08.00 i Kista

WIT har denna gång glädjen att få bjuda in er till Cornerstone där föreläsaren Christina Haugsöen ger en inspirerande föreläsning som hjälper dig att bli mer kommunikativ med en enkelhet som både är rolig och insiktsfull.

Hjärnkoll på kommunikation

Alla ledare och medarbetare kommunicerar, men alla är inte kommunikativa. Att kommunicera handlar mer än om att bara prata och vidarebefordra tankar och känslor, det handlar om att skapa värde. Idag vet man att ledare och medarbetare som är bra på att kommunicera har större inflytande på attityder, välbefinnande och prestationer. De är bättre på att motivera, lösa problem och konflikter samt nå målen än de som inte är kommunikativa.

Vi tackar redan så här i förhand för att Cornerstone bjuder in oss till sina fina lokaler och även bjuder oss på frukost och självklart avslutar vi med mingel och nätverkandet som såklart är grunden i dessa värdefulla träffar.

Agenda

08:00-08:30 Cornerstone bjuder på frukost, skriv i fältet RSVP om du har någon allergi

08:30-08:40 Cornerstone hälsar välkommen och introducerar Christina

08:40-09:30 Christina Haugsöen föreläser om mellanmänsklig kommunikation

09:30-10:00 Frågor och mingel.

OBS! Se nedan information om du INTE ÄR MEDLEM

Alla är välkomna men om man inte är IAMCP-medlem och kommer så får man automatiskt ett 3 månaders Gratis medlemskap för att testa. Då får man även reda på alla medlemsavgifter mm.

Efter tre månader får man ta ett beslut om det känns bra, om inte får man hoppa av (men då får man inte komma på några fler WIT-träffar).