Lunchseminarium: PIMM – En svensk modell för IT-service Management baserad på ITIL

30 januari - STOCKHOLM, 31 januari - SUNDSVALL, 13 februari - MALMÖ, 14 februari - GÖTEBORG

Profecto Infrastructure Management Model (PIMM) är en komplett modell för din IT-drift, den är skriven på svenska, med de engelska ITIL® begreppen, och innehåller bland annat mallar, rutiner och instruktioner för att utveckla allt från strategidokument till tjänster, driftrutiner och Servicedesk.

Välkommen till Cornerstones kostnadsfria lunchseminarium och lyssna på hur PIMM kan hjälpa dig i din utveckling mot en effektiv och tjänsteorienterad IT-leverans

Många upplever idag ITIL® som komplext och att det är en hög tröskel att komma igång med arbetet mot en tjänsteorienterad IT-leverans. För att underlätta detta arbete har vi utgått från grundbitarna inom ITIL®, översatt dessa till svenska och strukturerat det i en modell som är utvecklad efter svenska förhållanden.

Vårt mål har varit att skapa en modell som är enkel att förstå och anamma, men samtidigt tillräckligt omfattande för att hjälpa även dig som redan har etablerat en eller flera delar av ITIL®.

Välkommen att inspireras på någon av våra orter nedan då du träffar våra utbildare som genomför dessa program:

30 januari 2014: Stockholm, Svärdvägen 3A, Danderyd
31 januari 2014: Sundsvall, Centralgatan 4
13 februari 2014: Malmö, Norra Vallgatan 100
14 februari 2014: Göteborg, Västra Hamngatan 12

Kombinera med frukostseminariet om Kepner-Tregoe

Gör en förmiddag av det hela och delta på det kostnadsfria frukostseminariet med fokus på Kepner-Tregoe som hålls innan frukostseminariet - klockan 08.30.

Lunchseminarier

Datum:
30 januari - Stockholm
31 januari - Sundsvall
13 februari - Malmö
14 februari - Göteborg 

Tid: 10:30-12:00

Pris: Kostnadsfritt

Kombinera med frukostseminariet om Kepner-Tregoe

Kombinera med frukostseminariet om Kepner-Tregoe

Gör en förmiddag av det hela och delta på det kostnadsfria frukostseminariet med fokus på Kepner-Tregoe som hålls innan lunchseminariet - klockan 08.30.