Seminarium - Projekthjälpen

12 november - STOCKHOLM, 13 november - GÖTEBORG

Arbetar du i projektform? Vill du spara tid? Gillar du att ha kontroll? Då är du välkommen till ett seminarium där du får tips och råd om hur du på bästa sätt kan starta och fullfölja projekt med hjälp av ett digitalt verktyg.

Under november bjuder vi in till ett seminarium för dig som är nyfiken på hur du med hjälp av ett digitalt verktyg kan förenkla arbetsprocessen med dina projekt. 

Vi visar dig hur du med hjälp av ett digitalt verktyg, Microsoft Project, lyckas bättre med dina projekt. Vi kommer även att introducera utbildningskonceptet Projekthjälpen. Vi visar hur du kan ha alla dina dokument på ett ställe, synkroniserar din projektplan, tar ut rapporter och  förstås: minskar antalet lösa Post-it-lappar. Utöver detta presenterar vi en workshop-serie som går av stapeln i början av nästa år där du tar med dig dina egna projekt och få praktisk hjälp på plats hos Cornerstone. 

Vem bör delta?

Du som arbetar i projektform och är intresserad av att utveckla arbetet med hjälp av digitalt stöd. Du arbetar ofta i projekt och vi tror att du antingen är chef, projektledare eller projektmedarbetare.

Seminarium

Datum, tider och anmälan hittar du här:

12/11 2014, kl. 08.30-10.00 - STOCKHOLM
13/11 2014, kl. 15.00-16.30 - GÖTEBORG 

Datum och info

Datum:

12  november 2014 - Stockholm, kl. 08.30 - 10.00

13 november 2014 - Göteborg, kl. 15.00 - 16.30 

Plats:

I Cornerstones lokaler i respektive stad. 

Pris:

Kostnadsfritt (Allmänna villkor)

Softskills

Ledarskaps- och projektorienterade utbildningar

Cornerstone har ett brett utbud av utbildningar inom Softskills. Välj bland kurser inom Affärsmannaskap, Kommunikation, Förändringsledning, ITIL, Ledarskap och Projektledning.