bredband2_logo_v2.pngCase: Trygga ledare hos Bredband2 – Ett skräddarsytt ledarskapsprogram som har genererat snabba effekter och hållbar utveckling

Bredband2 har som ambition att bli det bästa och mest uppskattade företaget i sin bransch. De vet att deras framgång byggs av medarbetares värdefulla arbete och att engagerade och trygga ledare är en nyckelfaktor.

Vårt arbete tillsammans började med att representanter från Cornerstone träffade nyckelpersoner på Bredband2 för att diskutera hur deras organisation kunde stärkas för att nå önskade effekter. Efter att ha fått en grundlig förståelse för organisationens uppbyggnad och hur samarbetet mellan de olika avdelningarna såg ut påbörjade vi resan mot ett hållbart och framgångsrikt arbetssätt för deras ledare.

När vi tillsammans skapat en uppfattning och förståelse började ett team från Cornerstone ta fram ett ledarskapsprogram som steg för steg stämdes av med programansvariga från Bredband2. Resultatet av insatsen mynnade ut i ett skräddarsytt ledarskapsprogram utformat helt efter hur deras organisation såg ut och utifrån vilka behov och intressen som de själva hade identifierat. Programmet innehöll sju utvecklande och sammansvetsade utbildningsdagar där medarbetarna fick lära känna varandra i deras nyfunna insikter och kunskap. Eftersom samarbetet visat sig vara mycket givande har vi fortsatt arbeta tillsammans och vi kommer därför sjösätta ett omfattande Management Program där samtliga medarbetare i managementpositioner kommer stärkas och växa tillsammans för att axla Bredband2`s ambition och väg mot ett framgångsrikt, långsiktigt och hållbart arbetssätt.  

"Vi drivs av en passion att bli det bästa och mest uppskattade företaget i vår bransch. Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång och i det är engagerade och trygga ledare en nyckelfaktor. Efter att ha tittat på olika utbildningsalternativ växte vårt förtroende snabbt för Cornerstone som den partner vi vill möta framtiden med. Det är ett samarbete där båda parter får ta plats, vara kreativa och som är baserat på ett stort engagemang av att förstå och identifiera våra behov för att nå önskade effekter."

- Kajsa Wong, HR-Ansvarig, Bredband2


Nyfiken på kompetensförsörjning?

Vill du veta mer om hur vi har hjälpt andra organisationer med liknande utmaningar? Eller höra mer om våra tjänster? Hör av dig till Stephen Morris. 

Stephen Morris

Affärsutvecklingschef

08-562 557 50

stephen.morris@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post