Förändringsledning - kurser och utbildning

Förändringsledning - Kurser och Utbildningar

Dagens arbetsliv innebär ständiga förändringar. Vi ställs ofta inför frågor som handlar om varför vi behöver ändra oss och om det verkligen fungerar bra som det är i dagsläget. Attityder, beteenden och kulturer är några faktorer som kan försvåra eller förhindra förändringar, det finns även andra orsaker till varför en förändring inte når önskad effekt.

Med våra kurser och utbildningar inom Förändringsledning får du möjlighet att diskutera dessa orsaker, hur man undviker dem och om det redan är ett faktum – hur förändringen når sin fulla effekt ändå. Orientera dig i verktygen för att analysera, planera och leda förändring.

Vi hjälper dig skapa effektiva strategier för ett tydligt ledarskap i förändringsprocesser och visar dig hur du kan övervinna motstånd som försvårar nödvändiga förändringar. Nedan hittar du de kurser vi erbjuder i dag. Hittar du inte någon kurs eller utbildning inom förändringsledning som passar dig? Vi är specialister på att anpassa utbildningar som passar olika behov. 

Våra utbildningscenter

Vi bedriver utbildning i egna utbildningssalar på flera orter i Sverige - Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå.

Anpassade utbildningar

Hittar du inte det du letar efter? Vi är specialister på att anpassa utbildningar som passar era behov.

Välkommen på föreläsningen "Hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner" med Karin Otterbjörk!

Har du viljan, orken, energin och förmågan att vara en ledare "här och nu" och framåt? Det är nog den viktigaste frågan du kan ställa dig om du jobbar som chef och ledare, enligt Karin Otterbjörk. Vill du inspireras till att bli en ledare som jobbar med att stärka dig själv och dina medarbetare?

Varmt välkommen på en kostnadsfri föreläsning med Karin där hon talar om hur hälsostrategiska ledare och verksamheter vinner.

Kurser inom Förändringsledning

Filtrera:

Ämnen Rensa

Kursort

Jag är klar

Praktisk Förändringsledning

2 dagar

13950 kr

Kod: A201

Datum: 8 april, 17 juni

Dagens arbetsliv innebär ständiga förändringar och det är en krävande utmaning att driva förändringsprojekt, men med rätt verktyg och kunskap är det roligt och stimulerande. Den här kursen hjälper dig att driva förändringsprocesser så att så många som möjligt följer med in i förändringen med entusiasm och positiv energi och att övervinna det motstånd som försvårar eller till och med förhindrar nödvändiga förändringar. Läs mer

Göteborg 8 april, 17 juni, 17 juni
Malmö 8 april, 8 april, 17 juni
Stockholm 8 april, 17 juni
Linköping 8 april, 17 juni

ABC of ICT Worst Practice

1 dagar

5900 kr

Kod: AK205

Datum: Kursen hålls på begäran

Utbildningen syftar till att ge deltagarna en grundläggande förståelse för de ABC frågor som dyker upp då man skall genomföra en förändring i sin IT organisation. Läs mer