InfoPath

Microsoft InfoPath är programmet för att skapa enhetligt utformade formulär som kopplas mot en Access- eller SQL-databas. Formulären kan publiceras på en SharePoint-plats. Nedan hittar du vårt kursutbud.

Masterclass: Accelerated SQL Server 2016 Integration Services with Dejan Sarka

Under den här kursen lär du dig att designa, utveckla och hantera lösningar baserade på SQL Server Integration Services. Kursen vänder sig till databasadministratörer och BI-utvecklare som vill lära sig mer inom SSIS och områden som dataintegration, ETL, datatvätt, prestanda och mycket annat. Kursstart: 17 december.

Kurser inom InfoPath

Filtrera:

Jag är klar

Skapa och hantera formulär med Microsoft InfoPath 2010/2013

1 dagar

6950 kr

Kod: A150

Datum: Kursen hålls på begäran

Efter kursen skapar du snygga och välstrukturerade formulär, som kan nyttjas i InfoPath eller SharePoint. Du behärskar många av de kontroller som finns tillgängliga i programmet och de praktiska metoder som finns för att skapa enhetligt formaterade formulär. Du kopplar formulär till en Access- eller SQL-databas för att skicka eller ta emot information och vet hur du validerar fält så att felaktiga värden inte hamnar i databasen. Du vet också hur InfoPath-formulär kan publiceras på en SharePoint-plats och hur du kan använda InfoPath för att anpassa SharePoint-formulär. Läs mer