Om Cornerstone

Kraven på kompetens har aldrig varit mer komplexa eller förändrats så snabbt som idag. Det vet vi efter att ha stöttat organisationer och verksamheter med att framtidssäkra kompetens sedan början av 90-talet. Det vi har lärt oss är att inspiration och motivation är en förutsättning för kompetens, oavsett om det handlar om en enskild individ eller en hel organisation. Av den anledningen utgår vi alltid från människans behov och förutsättningar när vi inspirerar till kompetens och utveckling i linje med organisationens målsättningar - det är genom att utbilda människor som vi kompetensutvecklar organisationer.

Vår målsättning är att vara bäst i Sverige på kompetens. Vi lyckas med det genom att skapa tillit för varandra och ta ansvar för det vi gör. Det gör att vi har kul, utvecklas och tillsammans skapar förutsättningar för människor och organisationer att växa och utvecklas.

Karriär

Karriär

Vår målsättning är att vara bäst i Sverige på kompetensutveckling. För att lyckas med det behöver vi bry oss om det vi gör och varandra – i slutändan är det människors utveckling som vi arbetar med.

Vi som jobbar här

Vi som jobbar här

Vi har närmare 50 medarbetare som jobbar hos oss på Cornerstone. Flertalet av dessa har jobbat inom utbildningsbranschen i över tio år och är specialister på just kompetensförsörjning.

Hitta till våra lokaler

Hitta till våra lokaler

Vi har utbildning på flera orter i Sverige - Stockholm, Göteborg och Linköping. Här kan du läsa mer om våra kurslokaler och hur du hittar dit.

Vårt Cornerstone

Genom åren har vi utbildat över 250 000 människor. Vissa kallar oss till och med för en institution och anser att kunskapen sitter i väggarna här. Men egentligen sitter ingenting i väggarna, det är en känsla som våra medarbetare skapar varje dag. Medarbetarna som tillsammans skapar det nya Cornerstone – en kompetenspartner som möter dina och din organisations framtida behov i en föränderlig värld.

Jaber Zain, VD.

Fakta

Sedan starten 1993 har vi tränat över 250 000 människor från olika verksamheter, världen över. I Sverige har vi utbildningscenter i Stockholm, Göteborg samt Linköping och vi har tillgång till ytterligare 75 centers i 25 länder genom förvärvet av Global Knowledge Sverige och partnerskapet med Global Knowledge world wide.

Varje år tränar vi över 10 000 människor och genomför ca 1 000 uppdrag inom våra affärsområden:

  • Affärskompetens
  • Infrastruktur
  • Systemutveckling
  • Användarutbildning

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post