Marknadskoordinator sökes till Addskills Cornerstone Group

Addskills Cornerstone Group söker nu efter en Marknadskoordinator med fokus på arbete kring evenemang.

Du ska ha:

  • Erfarenhet kring att jobba (alternativt haft praktik) med event eller servicebranschen 

Rollen

Som Marknadskoordinator på Addskills Cornerstone Group ges du möjlighet att starta/fortsätta din karriär inom marknad och kommunikation på ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och arbeta med varierande arbetsuppgifter. I rollen som Marknadskoordinator arbetar du tillsammans med vår Marknadschef och Webbredaktör men har även egna ansvarsområden.

Ditt huvudfokus kommer ligga kring att administrera alla de event (både interna och externa) vi arrangerar under ett år. Här ingår framtagning av inbjudningar, kontakt med talare, rese- och hotellbokningar, dialog med deltagare, marknadsföring i sociala medier med mera. 

Du som person

Som person är du prestigelös, noggrann och en doer. Du är ansvarstagande och hittar alltid snabba lösningar på problem. Du gillar att jobba med människor och har en hög social kompetens. Vi ser att du är lyhörd och orädd för att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften samtidigt. 

Vi tror att rollen passar dig som är i början av din karriär med eventuellt några års erfarenhet och som vill jobba på ett positivt och roligt företag med familjär stämning. Vi sitter i toppmoderna lokaler på Borgarfjordsgatan 4 i Kista.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du utrymme till att växa i din roll, både i den personliga utvecklingen och i din yrkesroll som Marknadskoordinator. Vi ser även att du kommer vara en viktig pusselbit i vår organisation som bidrar till den goda stämningen vi har idag.

Vi söker dig som kan börja under januari 2020 alternativt senast under februari. 

Maila ditt CV och personliga brev snarast då urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 20 december.

Maila till beatrice.waldenstrom@cornerstone.se och märk din ansökan med Marknadskoordinator.

Mer om Addskills Cornerstone Group

Addskills Cornerstone Group är Sveriges största utbildningsföretag för kompetensutveckling av IT-proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare på alla nivåer. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.