Ackrediteringar

Våra viktigaste partnerskap rör sig om ackrediteringar som auktoriserad utbildare inom ett specifikt produktområde där särskild kompetens krävs. Nedan presenteras våra ackrediteringar.

Microsoft

Microsoft Partner Gold Learning

Varannan Microsoft-tekniker går sin utbildning på Cornerstone. Vi är Sveriges största Microsoft Gold Certified Partner Learning Solutions (CPLS) med utbildning inom Microsofts system- och utvecklingsprodukter. Att vara Sveriges största CPLS innebär inte bara att vi utbildat flest deltagare på Microsofts produkter. Vi har också det bredaste utbudet vilket gör att du lätt finner den kurs du har behov av. Vi genomför flest antal kurstillfällen vilket ger dig den flexibilitet du behöver för din planering.

VMware

VMware Authorized Training CenterCornerstone är ett auktoriserat VMware Authorized Training Center (VATC). Det innebär att vi är Sveriges enda oberoende utbildningsföretag som har VMwares förtroende att använda deras kursmaterial och att våra utbildningar leder fram till de officiella VMware-certifieringarna.

Citrix

Citrix Authorized Learning Center

Cornerstone är ett auktoriserat Citrix Authorized Learning Center (CALC). Det innebär att vi använder Citrixs eget kursmaterial som leder fram till Citrixs certifieringar. Vi håller kurser inom MetaFrame/Presentation Server och Citrix' övriga produkter både på administrationsnivå och mer avancerade implementationskurser.

Hortonworks

HortonworksHortonworks® (NASDAQ: HDP) är den ledande bidragsgivaren till, och leverantören av Apache™ Hadoop® för företag. Vårt uppdrag är att etablera Hadoop som en grundläggande teknik av den moderna dataarkitekturen. Vår lösning, Hortonworks Data Platform (HDP), är en företagsklassad plattform för datahantering som möjliggör en centraliserad arkitektur för att köra batch, interaktiv och realtidsapplikation samtidigt över en delad datamängd. HDP är byggt på Apache Hadoop, driven av YARN, och stödd av en omfattande uppsättning funktioner som är inriktade på grundläggande krav på säkerhet, drift och data styre.

HP

HP Authorised Training Centre

HP är ett av världens ledande IT-företag med ett stort utbud av både produkter och tjänster. Tillsammans med partners erbjuder HP helhetslösningar med allt från Accessprodukter till Infrastruktur. Cornerstone är ensamma om att leverera HP's partnerutbildningar förutom HP's egen utbildningsorganisation, och levererar systemingenjörs-utbildningar på ProLiant- och Alpha-plattformarna samt operativsystems-utbildningar inom Tru64 UNIX och Open VMS.

Novell

Novell Business Expert Training ProviderVi erbjuder Novellutbildningar som Sveriges största Novell Platinum Training Partner med rötter som novellutbildare sedan 1987. Vi har ett heltäckande kursutbud som leder fram till Certified Novell Engineer (CNE), Certified Linux Professional (CLP), Certified Linux Engineer samt Certified Novell Administrator (CNA). Förutom Novells standardutbildningar levererar vi en mängd djupare tekniska kurser.