Ackrediteringar

Våra viktigaste partnerskap rör sig om ackrediteringar som auktoriserad utbildare inom ett specifikt produktområde där särskild kompetens krävs. Nedan presenteras våra ackrediteringar.


Microsoft

Vi är Sveriges största Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions med utbildning inom Microsofts system- och utvecklingsprodukter. Att vara Sveriges största Learning Partner innebär inte bara att vi utbildat flest deltagare på Microsofts produkter. Vi har också det bredaste utbudet vilket gör att du lätt hittar den kurs du behöver. Vi genomför flest kurstillfällen vilket ger dig den flexibilitet du behöver för din planering.

Cisco

Som Cisco Specialized Learning Partner levererar vi kurser av högsta kvalitét och positionerar oss strategiskt för att möta dagens och morgondagens utbildningsbehov hos våra kunder.

VMware

Cornerstone  är ett auktoriserat VMware Authorized Training Center (VATC). Det innebär att vi är Sveriges enda oberoende utbildningsföretag som har VMwares förtroende att använda deras kursmaterial och att våra utbildningar leder fram till de officiella VMware-certifieringarna.

Citrix

Cornerstone är ett auktoriserat Citrix Authorized Learning Center (CALC). Det innebär att vi använder Citrixs eget kursmaterial som leder fram till Citrixs certifieringar. Vi håller kurser inom MetaFrame/Presentation Server och Citrixs övriga produkter både på administrationsnivå och mer avancerade implementationskurser.

Amazon Web Services

Som Amazon Web Services (AWS) Training partner hjälper vi dig att öka din kompetens när det gäller tjänster och lösningar i AWS. Våra kurser är certifieringsgrundande och auktoriserat läromedel och labbmiljöer används.

Salesforce

Våra officiella utbildningar inom Salesforce hjälper dig att få ut maximalt värde ur din Salesforce-implementation. Oavsett om du är användare, nybörjare, administratör eller utvecklare kan vi erbjuda dig en specifik Salesforce-utbildning eller certifiering som passar dina behov.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post