Hyr kurslokal och datasal

Hos Cornerstone kan du hyra moderna kurslokaler, utbildningslokaler, datasalar och konferensrum både med och utan datorer. Cornerstone har kurslokaler i Stockholm Kista och Göteborg.


Känsla för service - Vad ingår?

När du hyr lokal hos oss ingår alltid whiteboard, projektor, internetanslutning, block och pennor. Under hela din vistelse finns vår reception med personal på plats och hjälper dig.

Oavsett om du hyr datorsal eller kurs-/konferenslokal, hel- eller halvdag, väljer du till ett kan konferenspaket med mat och dryck så att det passar just er dag.

Slipp stressen av att sätta ihop ett proffsigt arrangemang – kom till oss med dina önskemål så ordnar vi det åt dig. Vi har färdiga paket med fika och kakor i cafeterian där det även bjuds på frukt och godis samt kylda drycker. Lunchen bokar vi in på en av de restauranger vi har att välja mellan i närområdet. 

Vi är ett utbildningsföretag och vet vad som krävs för att en utbildning ska bli en succé. Hos oss är receptionen alltid bemannad och kursvärdinnor finns på plats, detsamma gäller IT-tekniker som säkrar att det tekniska fungerar. Du kommer också att ha en ansvarig kontaktperson hos oss som ser till att det är lätt att både boka och genomföra ditt arrangemang.

Levande utbildningsmiljö

Cornerstone kan utbildning. Till våra kurslokaler i Stockholm kommer varje vecka nya kursdeltagare för att delta i kurser som vi håller. Därför ser vi till att våra kurslokaler alltid är redo för kurs. Datorerna i datasalarna uppfyller högt ställda hårdvarukrav och kan installeras efter behov.

Prislista

Hyra datorsal

Cornerstone kan erbjuda fullt utrustade datorsalar för upp till 12 deltagare per sal. 

När du hyr datorsal ingår som standard till varje deltagare:
 • Dator med minst 32 GB RAM
 • Windows 10
 • Microsoft office 
 • Dubbla bildskärmar

Pris
Sal upp till 8 deltagare: 5 950 kr per dag
Sal upp till 12 deltagare: 6 950 kr per dag

Skulle ni behöva extra RAM-minne på datorerna (upp till 64 GB) eller liknande - kontakta oss för offert.

Har ni en egen applikation eller programvara ni vill använda i datorsalen kan vi hjälpa er med det. För konfiguration och installation av extern mjukvara utöver standard debiteras 850 kr per timme.

Hyra kurs-/konferenslokal

Cornerstone kan erbjuda utbildningssalar i både Stockholm och Göteborg för upp till 12 personer.

Pris:
Konferenslokal upp till 8 deltagare: 4 450 kr per dag 
Konferenslokal upp till 12 deltagare: 5 450 kr per dag

Mat och dryck

När du hyr lokaler hos oss kan vi även erbjuder vi servering av mat och dryck, vilket kan behövas för att hålla koncentrationen på topp. Vid heldag hos oss rekommenderar vi konferenspaket 1 där bland annat lunch ingår. Vid halvdag rekommenderar vi konferenspaket 2. Nedan kan du se vad som ingår i de olika konferenspaketen.

Konferenspaket 1

Vid en heldag hos oss rekommenderar vi konferenspaket 1. Här ingår:

 • Förmiddagsfika
 • Lunch
 • Eftermiddagsfika
 • Frukt
 • Kakor

Pris: 295 kr per person och dag.

Konferenspaket 2

Vid en halvdag hos oss rekommenderar vi istället konferenspaket 2. Här ingår:

 • Förmiddagsfika
 • Frukt
 • Kakor

Pris: 115 kr per person och dag.

Vill du hyra kurslokaler eller boka en visning?

Har du frågor eller vill boka? Kontakta oss så hjälper vi dig! Du är också välkommen att komma förbi på en kaffe och få en visning av våra lokaler.

Kontakta oss

Kundtjänst

08-562 557 00

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post