Leverantörsvouchers

Har din organisation Enterprise-licenser eller motsvarande från exempelvis Cisco, VMware eller Citrix? Då kan du också ha tillgång till utbildningsvouchers från leverantören som du kan lösa in hos oss.


Flera av de mjukvaruleverantörer vi arbetar med erbjuder sina Enterprise-kunder någon form av utbildningsvouchers som kan växlas in mot utbildning hos en auktoriserad utbildningspartner. Såväl upplägg, omfattning som bokningsförfarande kan skilja mellan olika leverantörer.


Upplägg

Upplägget kan variera mellan olika leverantörer, men baseras i regel på kursdagar eller credits.

För exempelvis Cisco eller VMware gäller att varje kursplats kostar ett visst antal credits, som är specifikt för en viss kurs - precis som priset i kronor.

Bokning

Bokning kan i de flesta fall göras direkt via oss, men inte alltid och du behöver också ha vissa uppgifter tillgängliga. Exempel på uppgifter du kan behöva är vouchernummer och den e-postadress dessa är registrerade på.

Vill du göra en voucherbokning, eller bara veta förutsättningarna i det aktuella fallet - Kontakta din personliga säljare eller mejla vår kundtjänst på info@cornerstone.se så kontaktar vi dig!

Omfattning

Det vanligaste är att utbildningsvouchers gäller hela eller delar av det officiella kursprogrammet från aktuell leverantör. Vill du veta om en specifik kurs går att boka med vouchers - Titta under Alternativa betalsätt i kursens faktaruta.

Saknar du voucher-information på en kurs - Kontakta din personliga säljare eller mejla vår kundtjänst på info@cornerstone.se så hjälper vi dig!

Har din organisation vouchers?

Utbildningsvouchers ingår ofta i ett större licensavtal, men det är inte alltid de personer eller avdelningar som hanterar dessa är medvetna om möjligheten. Vill du ha hjälp att reda ut detta - Kontakta din personliga säljare eller mejla vår kundtjänst på info@cornerstone.se så försöker vi hjälpa dig!

Mer information

Vill du veta mer, göra en voucherbokning eller få hjälp med dina vouchers? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi till!

Kontakta oss

Kundtjänst

08-562 557 00

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post