Tjänster

Cornerstones kompetenstjänster optimerar din potential.

Online-utbildning

Hos Cornerstone hittar du flera utbildning som du själv kan gå i din egen takt, så kallade online-utbildningar. Cornerstone erbjuder utbildning både för användare, IT-tekniker och systemutvecklare via vårt populära koncept Addskills Online och numera också MOC On-Demand. Kurserna vänder sig till dig som i din egen takt vill höja din kompetens och utveckla nya kunskaper på en plats som passar dig. 
Online-utbildning

E-learning: Addskills Online

Ge företagets IT-användare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-learning med ett nyproducerat pedagogiskt innehåll. Med en lärplattform som är anpassad till användning i både dator och platta har du tillgång till kurserna där du är. 

Moderna arbetssätt med Office 365

Den digitala arbetsplatsen innebär en rad fördelar, såsom enklare och bättre samarbete, nöjdare och mer produktiva medarbetare, mobilitet, ökat engagemang och bättre kunskapsdelning.

Dataskyddsförordningen GDPR - Räta ut frågetecknen med rätt utbildning - För dig och din personal

Genom samarbete med lokala partners och International Association of Privacy Professionals (IAPP) kan vi erbjuda ett heltäckande program av kurser, certifieringar och digitala kompetenslösningar. Vi hjälper dig under hela arbetet - Från att själv greppa den nya lagstiftningen till att säkerställa...

Artiklar

Här hittar du vårt bibliotek av artiklar med tips för att öka din förståelse och kunskap inom affärskompetens.

Digitala transformationen - Medarbetarperspektivet

En digital förflyttning är en förändringsprocess där både mjuka och hårda värden möts i en kulturell beteendeförändring som för verksamheten närmare visionen. För att ta vara på möjligheterna till förbättrade arbetsmetoder krävs såväl förändring i arbetssättet som ökning av den digitala kompetensen...

Boka föreläsningen Modern Agile + Projektmetodik = A match made in heaven med Nils Lindell

Boka en föreläsning med ett mycket efterlängtat ämne - den perfekta kombinationen mellan Agil- och traditionell Projektmetodik förenade i ett arbetssätt som passar alla typer av projekt. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Boka föreläsningen Hjärnkoll på kommunikation med Christina Haugsöen

Hjärnkoll på kommunikation är en inspirerande föreläsning som hjälper dig att bli mer kommunikativ med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Boka föreläsningen Framgång över tid med Niklas Laudon

Framgång över tid är en inspirerande föreläsning som belyser framgångsfaktorer i förändringsarbete med en enkelhet som är både rolig och insiktsfull. Låt dig och dina kollegor inspireras och boka föreläsningen på plats hos dig!

Anpassade utbildningar för ditt behov

Vi förstår att olika organisationers utbildningsbehov skiljer sig åt från varandra. Det kan handla om att man behöver en djupdykning inom ett visst ämne eller att man behöver utbilda en grupp anställda på plats i sina egna lokaler. Vi är specialister på att skräddarsy utbildningar och anpassa dessa efter era unika behov.
Anpassade utbildningar

Choice - Vad du vill, var du vill

Med det nya och växande utbudet av Choice-kurser kan du själv välja vad du skall lära dig, baserat på vad du kan och vad du behöver. Du väljer även varifrån du vill delta.

LiveClass™ - utbildning närmare dig!

För att öka tillgängligheten till lärarledd utbildning av hög kvalitet erbjuder vi LiveClass, en videokonferenslösning speciellt utformad för lärarledd interaktiv onlineutbildning. Med LiveClass får du tillgång till riktig klassrumsutbildning utan att behöva lägga tid och pengar på resor och...

eMedarbetaren - Dynamisk IT-kompetenssäkring

Cornerstone är återförsäljare av eMedarbetaren som gör det möjligt att utifrån en stor bas av färdiga moduler plocka ihop och skärddarsy sin egen kompetenssäkring, baserat på organisationens önskemål.
eMedarbetaren

Hyr kurslokal och datorsal

Hos oss kan du hyra moderna kurs- och datorsalar med full service - vare sig du behöver en enklare lokal att hålla ditt nästa möte i eller en datorsal med kraftfull prestanda.

Förkunskapstest

Vi erbjuder förtester från MeasureUp. Förtesterna finns från leverantörer som Cisco, CIW, CompTIA, Microsoft, Novell, Oracle, SCP och Sun.
Förkunskapstest