Kurser i Microsoft Excel

Delta i någon av våra populära kurser och vässa dina kunskaper i Excel!

Vill du lära dig med om Excel, men är osäker på vilken kurs som är rätt för dig? På Cornerstone har vi kurser på alla nivåer. Lär dig allt från att skapa kalkyler, diagram och listor till pivottabeller, makron, VBA-programmering och avancerad dataanalys. På våra kurser i Excel kan du välja mellan att delta i klassrum eller online.

Från nybörjare till expert inom Microsoft Excel

Excel är ett kraftfullt verktyg som används i en mängd olika branscher och arbetsuppgifter. Våra kurser är utformade för att ge dig de färdigheter du behöver för att effektivt hantera och analysera data, oavsett din nuvarande kunskapsnivå. Från grundläggande funktioner till avancerade tekniker, täcker vi alla aspekter av Excel.

Välj det utbildningsform som passar dig bäst

Våra kurser erbjuder en hög grad av flexibilitet, med alternativ att delta både i klassrum och online. Detta ger dig friheten att välja det format som passar dig bäst, vare sig du föredrar den interaktiva miljön i ett klassrum eller bekvämligheten av att lära dig hemma. Undervisningen är praktiskt inriktad och designad för att ge dig färdigheter som du omedelbart kan tillämpa i ditt arbete.

Du kommer att lära dig av erfarna instruktörer med djupgående kunskaper inom Excel och databehandling, vilket säkerställer att du får den bästa möjliga utbildningen. 

Upptäck hur våra Excelkurser kan hjälpa dig att bli mer effektiv och produktiv på din arbetsplats. Bläddra igenom vårt kursutbud och hitta den kurs som passar dig bäst!

Vem lämpar sig kurserna för?

Våra Excelkurser är perfekta för:

  • Nybörjare: Om du är ny på Excel och vill lära dig grunderna, kommer våra nybörjarkurser att ge dig en solid grund att bygga vidare på.
  • Avancerade användare: För dig som redan har grundläggande kunskaper och vill fördjupa dig i mer komplexa funktioner som pivottabeller och makron.
  • Analytiker: Om ditt jobb kräver omfattande dataanalys, kommer våra kurser att ge dig de verktyg du behöver för att effektivt analysera och visualisera data.
  • Chefer och ledare: För att bättre förstå och använda data i beslutsfattande processer.

Läs mer om Excel


Dataanalys med Excel

Dataanalys med Excel

Se vår kursledare och produktspecialist Joachim Clasberg visa hur du kan importera, bearbeta, analysera och visualisera data med Excel.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post