Advanced Windows Malware Hunting - Identify, Remove and Prevent

Kurskod CQ-AMH

Advanced Windows Malware Hunting - Identify, Remove and Prevent

På den här kursen lär du dig metoder att identifiera hur skadlig programvara ser ut, vilka skadliga aktiviteter du bör hålla utkik efter och sätten att ta bort den. Du får också lära dig att implementera och hantera förebyggande lösningar för din organisation.

Pris
41450 kr (exklusive moms)
Längd
5 dagar
Startgaranti
Finns, se datum

Startgaranti innebär att kursen startar oavsett antal deltagare.

Ort och datum
19 aug
Live Online
16 dec
Live Online

Boka utbildning

Under den här kursen lär du dig vad som gör ett stycke kod skadligt, går igenom historiska exempel samt bekantar dig med olika typer av skadlig programvara och hur du identifierar olika case.

När vi så har tillräcklig förståelse för tekniker och möjligheter för skadlig programvara kommer vi att påbörja system- och nätverkshärdning - du kommer att implementera djupgående säkerhetslösningar, såsom vitlistning eller virtualisering, för att skydda organisationens tillgångar.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är framtagen för tekniker och administratörer av Windows-baserade arbetsmiljöer som behöver fördjupa sin kompetens gällande skydd mot skadlig kod.

För att hänga med i kursens tempo och tillgodogöra dig dess innehåll förutsätts du ha goda kunskaper om administration av en Windows-miljö. Till detta rekommenderar vi dessa kurser:

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Detaljerad information


Alla övningar är baserade på Windows Server, Windows 10 och Kali Linux. Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • Malware Overview
  • Introduction to Malware Analysis
  • Static Malware Analysis
  • Behavoral Malware Analysis
  • Malicious Non-EXE Files
  • Advanced Malware Techniques
  • Malware Defence

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post