Certifiering avstängd

Observera att det just nu inte går att boka certifiering i våra kurscenter på grund av rådande omständigheter. Vi kommer att uppdatera sidan när vi öppnar upp för certifiering igen. 

Certifieringar

Certifiera dig och få ett kvitto på din kompetens.

Cornerstone har certifieringscenter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. Certifiera dig på vilket test du vill som är aktuella hos våra testleverantörer Pearson Vue, Kryterion och PSI.

Boka minst tre arbetsdagar innan du vill göra ditt certifieringstest hos oss.


Så går det till

Vi kan inte garantera plats på den dag och tid du bokar. Din bokning är därför endast ett önskemål. Vi återkommer till dig så fort vi kan med bekräftelse. Du kommer även få en bekräftelse från testleverantören med mer information om testet.

De flesta certifieringar är datorbaserade och genomförs i speciella testsalar. Medhavd mat och dryck får ej tas med in i testsalen.

Ett certifieringstest tar mellan 30 minuter och 4,5 timmar att genomföra (observera att våra testcenter stänger kl. 17.00).

Kostnad

Ett certifieringstest kostar i allmänhet mellan 1900 - 4500 kr exkl moms. För att få exakt pris på din aktuella certifiering kontaktar du ditt testcenter. Betalas testet via en testvoucher anges detta vid bokningen och det utgår en administrationskostnad på 440 kr exkl. moms. Vid betalning med Swish (nr: 123 440 14 02) återkommer vi till dig med aktuellt belopp när vi har säkerställt platstillgång.

Observera prisskillnader

Observera att priset för att skriva test i Linköping och Umeå varierar mellan 2950-4500 kr exkl moms. För att få exakt pris på din aktuella certifiering kontaktar du ditt testcenter.

Avbokning eller ombokning

Avbokning samt ombokning måste ske senast klockan 16.00, två arbetsdagar innan den aktuella testdagen, annars debiteras hela summan. Vid ombokning och avbokning debiteras en administrativ avgift på 440 kr exkl. moms. Dessa villkor gäller oavsett orsak, även vid sjukdom.

Microsoft Exam Replay

Öka dina chanser att lyckas med din certifiering med Microsoft Exam Replay. För ett tillägg på 900 kronor exkl moms får du en till chans att skriva om ditt Microsoft-test igen om du inte klarar det på första försöket.

Läs mer

Boka certifiering

Boka minst tre arbetsdagar innan du vill göra ditt certifieringstest hos oss. 

Boka ditt test

Förkunskapstest

Om du vill vara säker på att klara din certifiering kan du med hjälp av våra förkunskapstest enkelt testa din kunskapsnivå innan du certifierar dig. 

Läs mer

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post