Addskills Online E-learning

Ge företagets medarbetare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-kurser inom Microsoft Office med innehåll skapat av pedagoger och ämnesexperter där det attraktiva formatet och metodiken stödjer inlärningen på ett positivt och roligt sätt. Addskills Online är anpassad för användning på dator, platta och mobil så att du har tillgång till kurserna där du är.

E-learning - Så fungerar Addskills Online

Addskills Online-utbildning är e-learning som fyller tre syften:

  • Inlärning
  • Repetition
  • Avlasta er it-support

E-kurserna är skapade av pedagoger och ämnesexperter och består av filmer och frågor som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Filmerna är normalt 3-7 minuter. Med en smart sökfunktion kan du hoppa in direkt där ämnet beskrivs.

Se filmen som visar hur tjänsten fungerar här bredvid. 

Antal användare Pris per år Pris per användare
1 1495:- 1495:-
30 28 800:- 960:-
100 49 051:- 491:-
500 102 903:- 206:-

Ovan ser du några prisexempel. Kontakta oss för offert om du beställer för 10 användare eller fler. Moms tillkommer.

Anpassningar

Kurserna kan även anpassas efter era önskemål. De levereras i vår lärplattform eller laddas upp på er egen lärplattform. Kontakta oss för detaljer och offert!


Microlearning

Behöver din organisation öka kunskapen inom ett speciellt område? Med Microlearning kan ni schemalägga e-postutskick med de avsnitt ni väljer till ett urval av användare. Användarna behöver bara klicka på länken i utskicket så kan de se filmer och göra tester utan att logga in. Ni kan sedan följa upp vilka användare som klarat testerna.

Aktuellt kursutbud

I Addskills Online finns ett stort utbud av färdiga e-kurser inom:

Lägg in egna kurser i lärplattformen

Addskills Online kan ni även få med en komplett lärplattform (LMS). I den kan ni lägga in egna e-kurser, följa upp användarnas resultat och administrera företagets användare. Kontakta oss för mer information.

Anpassade e-kurser

Vi utvecklar även anpassade e-kurser efter era önskemål. Det kan vara kurser enligt samma koncept som våra egna kurser (sökbara filmer och tester) eller på ett standardformat som enkelt kan laddas upp i er egen lärplattform (text, film, tester mm.).

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post