Addskills Online E-learning

Ge företagets medarbetare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-kurser inom Microsoft Office med innehåll skapat av pedagoger och ämnesexperter där det attraktiva formatet och metodiken stödjer inlärningen på ett positivt och roligt sätt. Addskills Online är anpassad för användning på dator, platta och mobil så att du har tillgång till kurserna där du är.

Prova Addskills Online gratis i 7 dagar

Du förbinder dig inte att förlänga och kontot avslutas automatiskt om du inte beställer.

Genom att klicka på länken nedan så bekräftar jag att Cornerstone behandlar mina personuppgifter enligt gällande integritetspolicy.

Prova Addskills Online gratis

Logga in

Har du redan ett konto? Använd knappen här nedan för att logga in på Addskills Online-plattformen.

 

E-learning - Så fungerar Addskills Online

Addskills Online-utbildning är e-learning som fyller tre syften:

  • Inlärning
  • Repetition
  • Avlasta er it-support

E-kurserna är skapade av pedagoger och ämnesexperter och består av filmer och frågor som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Filmerna är normalt 3-7 minuter. Med en smart sökfunktion kan du hoppa in direkt där ämnet beskrivs.

Se filmen som visar hur tjänsten fungerar här bredvid. 


Microlearning

Behöver din organisation öka kunskapen inom ett speciellt område? Med Microlearning kan ni schemalägga e-postutskick med de avsnitt ni väljer till ett urval av användare. Användarna behöver bara klicka på länken i utskicket så kan de se filmer och göra tester utan att logga in. Ni kan sedan följa upp vilka användare som klarat testerna.

Aktuellt kursutbud

I Addskills Online finns ett stort utbud av färdiga e-kurser inom:

Lägg in egna kurser i lärplattformen

Addskills Online kan ni även få med en komplett lärplattform (LMS). I den kan ni lägga in egna e-kurser, följa upp användarnas resultat och administrera företagets användare. Kontakta oss för mer information.

Anpassade e-kurser

Vi utvecklar även anpassade e-kurser efter era önskemål. Det kan vara kurser enligt samma koncept som våra egna kurser (sökbara filmer och tester) eller på ett standardformat som enkelt kan laddas upp i er egen lärplattform (text, film, tester mm.).

Antal användare Pris per år Pris per användare
1 4 995:- 4 995:-
30 43 385:- 1 446:-
100 63 072:- 631:-
500 117 206:- 234:-

Ovan ser du några prisexempel på samtliga våra kurser i Microsoft Office och Microsoft 365. Kontakta oss för en offert. Moms tillkommer.

Anpassningar

Kurserna kan även anpassas efter era önskemål. De levereras i vår lärplattform eller laddas upp på er egen lärplattform. Kontakta oss för detaljer och offert!

Prova Addskills Online gratis i 7 dagar

Du förbinder dig inte att förlänga och kontot avslutas automatiskt om du inte beställer.

Genom att klicka på länken nedan så bekräftar jag att Cornerstone behandlar mina personuppgifter enligt gällande integritetspolicy.

Prova Addskills Online gratis

Kontakta oss

Addskills Online

08-562 557 50

online@addskills.com

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post