Informationssäkerhet

I takt med digitaliseringens framfart ökar risken för dataintrång. De senaste åren har hackare stulit information och saboterat värden för flera miljarder världen över. Teknik som används fel och medarbetare som agerar fel är de två viktigaste orsakerna till att information kommer i fel händer. Av dem utgör medarbetarna den största risken. Det spelar ingen roll att tekniken fungerar klanderfritt om en medarbetare släpper in bovarna bakvägen. 

Med vår e-kurs i Informationssäkerhet får medarbetarna en utbildning som gör dem mer motståndskraftiga mot hackerattacker och slentrianmässiga beteenden som kan kosta företagen stora belopp och skada företagets varumärke. 

E-learning

E-kursen är skapad av pedagoger och ämnesexperter och består av filmer och frågor som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Filmerna är normalt 3-7 minuter långa som ger ett sammanhang. Efter avsnitten finns frågor som hjälper användaren att kontrollera och befästa sina kunskaper. Med en smart sökfunktion kan man hoppa direkt där ämnet beskrivs eller se hela avsnittet. När man klarat hela kursen så kan man skriva ut ett personlingt kursintyg.

De viktigaste komponenterna för att optimera inlärning är e-kursens upplägg, vilka exempel som belyser ämnet och hur dessa exempel presenteras. De delarna har Addskills utvecklat och förfinat sedan 1990, och sedan anpassat till online-formatet.

Antal användare Pris per år Pris per användare
1 1 998:- 1 998:-
30 16 759:- 559:-
100 23 072:- 231:-
500 38 149:- 76:-

Ovan ser du några prisexempel på kursen i informationssäkerhet. Kontakta oss för offert om du beställer för 10 användare eller fler. Moms tillkommer.

Anpassningar

Kursen kan även anpassas efter era önskemål. Den levereras i vår lärplattform eller laddas upp på er egen lärplattform. Kontakta oss för detaljer och offert!


Informationssäkerhet för medarbetaren sv/en – E-learning

E-Learning
Kurskod AS925
Pris 1998 kr

Prova Addskills Online gratis i 7 dagar

Du förbinder dig inte att förlänga och kontot avslutas automatiskt om du inte beställer.

Genom att klicka på länken nedan så bekräftar jag att Cornerstone behandlar mina personuppgifter enligt gällande integritetspolicy.

Prova Addskills Online gratis

Kontakta oss

Addskills Online

08-562 557 50

online@addskills.com

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post