Microsoft

Den digitala arbetsplatsen

Ett modernt arbetssätt är viktigt för att du och din organisation ska arbeta effektivt. Det handlar exempelvis om att på ett smidigt sätt samarbeta och dela information. För de flesta innehåller Microsoft Office grundkomponenterna i den digitala arbetsplatsen. Har ni även Microsoft 365 blir möjligheterna att samarbeta i grupper och på olika platser ännu bättre.

Att ha en bra teknisk plattform är en förutsättning, men i slutändan är det ändå medarbetarnas kunskap och kompetens som avgör för hur väl er investering betalar sig. Med Addskills Online når ni kunskapen ni behöver. Tjänsten uppdateras också i takt med att Microsoft släpper nya funktioner.

E-learning

E-kurserna är skapade av pedagoger och ämnesexperter och består av filmer och frågor som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Filmerna är normalt 3-7 minuter långa som ger ett sammanhang. Efter avsnitten finns frågor som hjälper användaren att kontrollera och befästa sina kunskaper. Med en smart sökfunktion kan man hoppa direkt där ämnet beskrivs eller se hela avsnittet. Du ser var du ligger i kursen och när den är avslutad får du ett personligt kursintyg.

De viktigaste komponenterna för att optimera inlärning är e-kursens upplägg, vilka exempel som belyser ämnet och hur dessa exempel presenteras. De delarna har Addskills utvecklat och förfinat sedan 1990, och sedan anpassat till online-formatet.

Aktuellt kursutbud inom Microsoft

Kontakta oss för information om äldre versioner. 

 

 

 

Antal användare Pris per år Pris per användare
1 4 995:- 4 995:-
30 43 385:- 1 446:-
100 63 072:- 631:-
500 117 206:- 234:-

Ovan ser du några prisexempel på samtliga våra kurser i Microsoft Office och Microsoft 365. Kontakta oss för offert om du beställer för 10 användare eller fler. Moms tillkommer.

Anpassningar

Kurserna kan även anpassas efter era önskemål. De levereras i vår lärplattform eller laddas upp på er egen lärplattform. Kontakta oss för detaljer och offert!

Prova Addskills Online gratis i 7 dagar

Du förbinder dig inte att förlänga och kontot avslutas automatiskt om du inte beställer.

Genom att klicka på länken nedan så bekräftar jag att Cornerstone behandlar mina personuppgifter enligt gällande integritetspolicy.

Prova Addskills Online gratis

Kontakta oss

Addskills Online

08-562 557 50

online@addskills.com

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post