Företagsintern utbildning

Vill ni ha möjlighet att välja innehåll, kurslängd och tidpunkt är företagsintern utbildning rätt leveransform för er. Tillsammans skräddarsyr vi en utbildning specifikt för er gruppering, anpassad till er miljö och era fokusområden. Vi levererar den antingen i våra moderna lokaler eller på plats hos er. Utbildningsformen ger även utrymme för interna utmaningar och frågeställningar.


Olika leveransformer som passar er

Vilken typ av utbildning som behövs för att tillfredställa behovet hos en organisation skiljer sig ofta mycket. Vi på Cornerstone har därför blivit experter på att leverera utbildning i alla möjliga olika former för att passa just er organisations unika behov. Det kan röra sig om kurser, seminarier, workshops, utbildningsfilmer, webinarier, e-learning eller en kombination av dessa.

Skräddarsytt efter er kalender

En gemensam nämnare för alla våra anpassade upplägg är alltid att du som beställare väljer utbildningsform, tid och tempo som passar just ert behov. Vi har kapaciteten att använda oss av flera olika utbildningsformer, allt för att hitta bästa lösningen för er.

Intresserad av företagsintern utbildning?

Vill du veta mer eller få en offert på ett företagsinternt upplägg? Hör av dig till oss så återkommer vi med ett upplägg vi tror kan passa!

Kontakta oss

Fråga en säljare

08-562 557 50

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post