Flex: Ett steg i taget med en kursdag per vecka! 

Vad passar dig bäst? Är du en person som vill göra allt på samma gång eller föredrar du kanske att lära under en längre tid?

Vi vet att det kan vara svårt att hinna med allt och att kompetensförstärkning kan vara svårt att få in i schemat. Det är ändå något vi alla måste göra för att fortsätta utvecklas.

I Flex är kurser uppdelade till en dag i veckan under flera veckors tid. En vanlig femdagarskurs genomförs då under ett antal veckor istället för en vecka.

Det finns många fördelar med att gå kursen under en och samma vecka men det finns även fördelar med att dela upp den:

  • Du behöver bara vara borta från ditt arbete en dag i veckan.
  • Du får lättare att fokusera på kursinnehållet om du tar det i etapper, vilket kommer att visa sig i att kunskaperna sitter i längre efter avslutad kurs.
  • Din inbox och backlog på jobbet hinner inte växa alls lika mycket under en enda dag, vilket minskar stressen och ökar ditt fokus.
  • Om du behöver repetera eller komma ifatt har du en vecka på dig att göra detta innan nästa kursdag.

En dag i veckan-kurser levereras via LiveClass@home för maximal flexibilitet. Du kommer även ha tillgång till en inspelning av din senaste kursdag där du kan gå tillbaka till avsnitt du vill se en gång till.

"Just Flex har varit ett väldigt bra format för att enklare frigöra tid i kalendern och jag hoppas att det formatet utökas i kursutbudet framöver!"

- Tidigare kursdeltagare

Kontakta oss

Kundtjänst

08-562 557 00

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post