Klassrumsutbildning

Det finns många sätt att ta till sig ny kunskap, men för många är det bästa sättet att tillbringa tid i samma rum som en erfaren expert, med möjlighet att ställa frågor och utbyta erfarenheter med andra kursdeltagare. I dagens höga tempo blir det ännu viktigare att komma bort från störningsmoment och avbrott för att kunna fokusera när det är dags för din egen kompetensutveckling.


Våra utbildningar är framtagna av ämnesexperter ofta direkt från våra leverantörer, så kallad auktoriserad utbildning. Utbildningarna är pedagogiskt uppbyggda och blandar teoretiska och praktiska moment för att säkerställa en optimal inlärning.

En av de största fördelarna med klassrumsutbildning till skillnad från andra former är att den äger rum när den är planerad. Din kompetensutveckling skjuts därför inte på framtiden beroende på att andra saker riskerar att komma emellan.

Vi har moderna kurscenter i Stockholm, Göteborg och Linköping.

Har du frågor eller funderingar kring klassrumsutbildning? Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakta oss

Kundtjänst

08-562 557 00

info@cornerstone.se

Stockholm Kista

Stockholm Kista

Välkommen till vårt utbildningscenter och huvudkontor i Stockholm. Du hittar oss i NOD-huset i Kista. Här har vi flera moderna kurslokaler, samt en lokal för vår certifieringsverksamhet.

Göteborg

Göteborg

Välkommen till vårt utbildningscenter i Göteborg. Vi finns i Technopolis Ullevi Göteborg. Här har vi flera moderna kurslokaler.

Linköping

Linköping

Välkommen till vårt utbildningscenter i Linköping. Du hittar oss i Mjärdevi Science Park. Här kan du både gå kurs och certifiera dig.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post