Ämnesområden

Vi erbjuder ett brett sortiment av utbildningar men för att göra det lättare för dig har vi valt att kategorisera in våra ämnesområden enligt nedan:

Agila arbetssätt och metoder

Agila arbetssätt och metoder

Oavsett om ni inte börjat/är i början av er agila transformation eller kommit en bit på väg som individ, team eller organisation kan vi stötta resan med kompetens.

Användarutbildning

Användarutbildning

För många är officeprogrammen navet i det dagliga arbetet. Hos oss kan du vässa dina kunskaper i de klassiska programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook, med utbildningar grund- till avancerad...

Affärssystem

Affärssystem

Att arbeta kundcentrerat har snabbt blivit en framgångsfaktor och har en nyckelroll i din organisation. Vi hjälper dig att få de färdigheter du behöver för att dra nytta av ditt affärssystem. 

IT-arkitektur

IT-arkitektur

Vi erbjuder utbildningsprogram för lösningsarkitekter och mjukvaruarkitekter. Vissa utbildningar är plattformsoberoende och andra inriktade mot exempelvis Azure eller AWS.

Cybersäkerhet

Cybersäkerhet

Spjutspets-utbildningar som antingen tagits fram av oss själva eller i samarbete med internationellt namnkunniga aktörer som exempelvis Cqure, OffSec eller EC Council.

Databaser och Business intelligence

Databaser och Business intelligence

Vi erbjuder ackrediterad Microsoft-utbildning och certifiering inom SQL Server och Azure som dataplattform, för såväl SQL-administratörer och SQL-utvecklare som BI-specialister.

DevOps

DevOps

DevOps handlar om samarbetet mellan utveckling (Dev) och IT Operations (Ops), och sägs kunna ge upp till 200 gånger snabbare driftsättning av programvara, 30 gånger ökad distributionsfrekvens, och 60...

Förändringsledning och lärande

Förändringsledning och lärande

Att leda en förändring är en kombination av ett strukturerat och flexibelt arbetssätt som går ut på att få individer, grupper och organisationer att ta sig från ett nuläge till ett önskvärt mål.

ITIL och IT-styrning

ITIL och IT-styrning

Hos oss hittar du kurser om ITIL-processer för ITIL Foundation, ITIL Managing Professional och ITIL Strategic Leader. Certifiering ingår också i vårt utbud.

IT-infrastruktur

IT-infrastruktur

Vi erbjuder professionell och högklassig utbildning av teknisk IT-personal, med Sveriges tätaste kursschema inom teknikområden som Microsoft, Cisco, VMware, Amazon Web Services (AWS), Citrix med...

Kommunikation och möten

Kommunikation och möten

Kommunikation är allt men alla är inte kommunikativa. Att vara kommunikativ handlar om att förstå och hantera sig själv samt förstå och hantera andra. Då skapas kraft och energi i möten som gynnar...

Krav och test

Krav och test

Cornerstone erbjuder marknadens mest kompletta kursutbud inom Krav och test, i samarbete med Konsultbolag1. Lär dig områden som Kravhantering, Testmetodik, Kravledning och Testledning, med möjlighet...

Ledarskap och team

Ledarskap och team

Oavsett var på resan du befinner dig, så kan du känna trygghet i att gå en utbildning i ledarskap hos oss på Cornerstone. Se vårt stora kursutbud här!

Projektledning och projektarbete

Projektledning och projektarbete

Vi vill stärka dig i din roll utifrån var du befinner dig och vad som skapar din framgång. Se hela vårt kursutbud inom projektledning och projektarbete här.

Systemutveckling

Systemutveckling

Här hittar du våra utbildningar för utvecklare, med kurser inom bland annat C#, Azure, webbutveckling, JavaScript, React, Angular, Python och Java samt mer allmänna områden som arkitektur och Scrum.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post