DevOps Foundation

Kurskod AK6611

DevOps Foundation

DevOps Foundation-kursen utgår från DevOps Institutes program och ger en grundläggande förståelse av den vanligaste DevOps-terminologin för att säkerställa att alla pratar samma språk. Den belyser även fördelarna med DevOps-arbete för att stödja organisationens framgång.

Pris
13950 kr (exklusive moms)
Längd
2 dagar
Ort och datum
15 aug
Live Online
31 okt
Live Online
20 feb
Live Online

Boka utbildning

Som deltagare får du en förståelse för DevOps, den kulturella och professionella rörelsen som betonar kommunikation, samarbete, integration och automatisering för att förbättra arbetsflödet mellan mjukvaruutvecklare (Dev) och IT-operatörer (Ops).

Kursen är designad för en bred publik, och ger de från affärssidan en förståelse för mikrotjänster och containrar. Teknisk IT-personal får å sin sida en förståelse för affärsvärdet hos DevOps med minskade kostnader samtidigt som ökad kvalitet och smidighet för att stötta affärsmål och initiativ för digital transformation.

Kursen använder unika och spännande övningar. Referenslitteratur och verktyg i form av exempeldokument, mallar, verktyg och tekniker kommer att tillhandahållas för att använda efter kursen.

Upptäck fler kurser inom DevOps 


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är framtagen för en bred publik bestående av alla de roller och kompetenser som kan inkluderas i DevOps-arbete. 

Du förutsätts vara bekant med vanliga IT-teknologier och ha viss ergfarenhet av att utföra eller komma i kontakt med IT-relaterade frågor.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Certifiering

Kursen är förberedande för certifieringen DevOps Foundation från DevOps Institute. Testet köps och bokas separat.

 

Detaljerad information


Kursen innehåller det senaste tänkandet, principerna och metoderna från DevOps-communityn, inklusive fallstudier från verkliga högpresterande organisationer inklusive ING Bank, Ticketmaster, Capital One, Alaska Air, Target, Fannie Mae, Societe Generale och Disney som engagerar och inspirerar deltagaren. Kursen använder även multimedia och interaktiva övningar som ger lärandeupplevelsen liv, inklusive Three Ways som lyfts fram i Phoenix-projektet av Gene Kim och det senaste från rapporterna State of DevOps och DevOps Institute Upskilling.

Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • DevOps concepts and terminology
  • Core DevOps Principles
  • Key DevOps Practices
  • Business & Technology Frameworks
  • Culture, Behaviors & Operating Models
  • Automation & Architecting DevOps Toolchains
  • Measurement, Metrics, and Reporting
  • Sharing, Shadowing and Evolving

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post