50% rabatt för korttidspermitterad personal

Vill du vara med och återstarta Sverige?

Många bolag gör vad de kan för att överleva och en av åtgärderna för många är att korttidspermittera stora delar av sin personal. Ett sätt för att förbereda sig för återstarten av Sverige är att utnyttja möjligheten att kompetensutveckla personalen under den permitterade tiden.

Det är tillåtet att personal som är permitterad får gå utbildning enligt Tillväxtverket.

Vi vet att det är många som kämpar under rådande omständer med COVID-19. Nu mer än någonsin gäller det att planera framåt och inte stå still. Vilket Sverige ska vi ha när vi kommer ut på andra sidan? Vi tror att nu, mer än någonsin, är det viktigt att satsa på kompetensutveckling för att vara bättre rustade när vändningen kommer.

Vi vill vara med och hjälpa till och därför bjuder vi på 50% av kursavgiften till all permitterad personal i hela Sverige. Erbjudandet gäller året ut så länge bokningen sker innan den sista juli och att du är permitterad. Erbjudandet gäller nybokningar och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Vi har ämnesområden så som affärssystem, agila arbetssätt och metoder, användarutbildning, arkitektur, databaser & BI, DevOps, Förändringsledning & lärande, ITIL & IT-styrning, IT-infrastruktur, kommunikation och möten, krav & test, ledarskap & team, projektledning & projektverktyg och systemutveckling.

Kommentar från Jaber Zain, VD Cornerstone:

”Under min tid i utbildningsbranschen har vi alltid försökt hjälpa till under tuffa perioder. När finanskrisen slog till som värst erbjöd vi gratis utbildning till alla de IT-konsulter som blivit varslade. Det möjliggjorde för många kompetenta människor att fortsätta utvecklas inom branschen, vilket vi är stolta över. Vi tycker det är minst lika viktigt att hjälpa till nu. Vi måste både som företag och som medmänniskor ta ansvar för det som sker i vårt samhälle och försöka hjälpa till och stötta så gott som det går. Då får vi igång Sveriges ekonomin mycket snabbare.”

 

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post