Microsoft Software Assurance

Microsoft Software Assurance (SA) är ett mervärde som följer med vissa av Microsofts volymavtal. Så kallade SA-vouchers, utbildningskuponger, är en del av förmånerna som följer med ditt licensavtal. Hos Cornerstone kan du enkelt utnyttja dessa till bland annat gratis utbildning.

Vad är Software Assurance?

SA är Microsofts förmånspaket som oftast ingår när man köper licenser genom volymlicensprogram.

Microsofts Software Assurance är volymlicenser som hjälper företag att öka sin produktivitet via support, planering av installation, utbildning, produktuppdatering och andra tjänster.

Osäker på om ni har SA-vouchers?

Du kan enkelt logga in på VLSC (Volume Licencing Service Centre) för att se och administrera ert avtal. Här kan du hämta licensinformation och aktivera och dra fördel av SA-voucher förmåner.

SA-vouchers hos Cornerstone

Vi på Cornerstone har ett stort utbud av kurser inom Microsoft där du kan utnyttja dina vouchrar och därmed ta del av gratis utbildning. Alla kurser där du kan betala med SA-vouchrar hittar du via länken här till höger. Alla utbildningar är dessutom märkta med symbolen SA-voucher symbol i högerkolumnen i kursbeskrivningen.

Fördelar med att utnyttja dina vouchers hos Cornerstone:

  • Vi har flest startgarantier av Microsofts svenska Learning Partners.
  • Vi har störst andel internt anställda instruktörer vilket ger en överlägsen kompetens, kvalitet, pedagogik och erfarenhet. Läs mer om dem här.
  • Våra instruktörer är självklart MCT-certifierade (Microsoft Certified Trainer).
  • Vi har 21 års erfarenhet av Microsoft-utbildning – det sitter i våra väggar så att säga.
  • Möjlighet till anpassning av utbildning för just ert behov som passar era affärsmål. Självklart kan dessa betalas med SA-vouchers. 

Mycket att hålla reda på?

Vi förstår att ni har mycket att göra och att det ibland kan vara svårt att hålla reda på allt som hör med SA-vouchrar till. Vi på Cornerstone har möjlighet att kostnadsfritt hjälpa er med er SA-voucherhantering.

Frågor eller funderingar kring SA-vouchers?
Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
* = obligatorisk uppgift
LLPA

Medlem i Leading Learning Partner Association

Vi är medlem i det internationella nätverket Leading Learning Partner Association, eller LLPA.

Insikt - Din nyckel till en stark organisation

Insikt - Din nyckel till en stark organisation

Får du valuta för alla era utbildningsinvesteringar? Har ni en strategi för era utbildningsinsatser? Cornerstones har flera års erfarenhet av att hjälpa företag och chefer med att få kontroll och besvara dessa frågor. Via vårt koncept Insikt gör vi det enkelt för dig att få valuta för varenda investerad utbildningskrona!